Aynen basa bas bitirdiler hatta bir ara öndeydi de takildi ama olsun Sema'yla basa bas gitmek de iyidir cünkü digerleri hep fark yedi Sema'danBerna nerdeyse yeniyordu Semayı![]()
Aynen basa bas bitirdiler hatta bir ara öndeydi de takildi ama olsun Sema'yla basa bas gitmek de iyidir cünkü digerleri hep fark yedi Sema'danBerna nerdeyse yeniyordu Semayı![]()
Erdiyi eleyemicez gibi Fulya giderAynen basa bas bitirdiler hatta bir ara öndeydi de takildi ama olsun Sema'yla basa bas gitmek de iyidir cünkü digerleri hep fark yedi Sema'dan![]()
Fulya gitsin zaten sevmiyorum onuErdiyi eleyemicez gibi Fulya gider![]()
Denisamızı yazdı.sss Çok itici ve çirkefFulya gitsin zaten sevmiyorum onu![]()
Erkeklerde Furkan Eser ve Volkan iyi gibi digerleri biraz düsüklerDenisamızı yazdı.sss Çok itici ve çirkefAdemde beklentimin altında
![]()
İlhan ve Serhat utansız birde sporcu olacaklar oyun kazanamadılarErkeklerde Furkan Eser ve Volkan iyi gibi digerleri biraz düsükler![]()
Onlarin ilerde acilma ihtimalleri varİlhan ve Serhat utansız birde sporcu olacaklar oyun kazanamadılar![]()
![]()
pasif bayağı o hayatta 1.olamaz ki sendeBurçak da güzel kız yalnız, niye kimsenin dikkatini çekmedi anlamadım![]()
hayır gelsinayy bu dört kişide gelmesinn
pasif bayağı o hayatta 1.olamaz ki sende![]()
![]()
ya havuç yada eser olacak gibi görecez
hayır gelsinsihirli annm tuna var adamım o cidden ahaha
![]()
güzel olsa ne olacak o1. olur demedim zaten sadece güzel kız diyorum![]()
pasif bayağı o hayatta 1.olamaz ki sende![]()
![]()
ya havuç yada eser olacak gibi görecez
hayır gelsinsihirli annm tuna var adamım o cidden ahaha
![]()