Hadi swordsman, kazan da alalım şu dokunulmazlığıAdem Ogedayı gömdü 3-1![]()
Çok sinirlenmeye başladım hep stresten heyecandan hata yapıyor bir kere de rahat kazan şu oyunu Adem.sssHadi swordsman, kazan da alalım şu dokunulmazlığı![]()
Belki yarın ünlüler kaybeder bakalım bu günkü adaylar kimler olacak?Yeter Sabriye yine mi kalacak.sss
Adem kaç kere hata yaptı el insaf be kısmeti yok adamın.sssBelki yarın ünlüler kaybeder bakalım bu günkü adaylar kimler olacak?
Ah talihsiz Adem ah. ssÇok sinirlenmeye başladım hep stresten heyecandan hata yapıyor bir kere de rahat kazan şu oyunu Adem.sss
Sonuçta son kısımda oyunun bir parçası ve yapacak bir şey yok. Her yarışmacı her gün iyi olacak diye bir şey yok. Yalnız oyun sonrası açıklamaları bana değişik geliyor. Yok yapamıyorum, olmuyor, atamadım... Hiç gerek yok bence.Adem kaç kere hata yaptı el insaf be kısmeti yok adamın.sss
Soğumamız birkaç gün sonra dinecek merak etme güneşli günler yakınAh talihsiz Adem ah. ss
Dışardaydım eve anca geldim, Adem kazanıp takıma dokunulmazlığı getirse ne moral olurdu bana böyle olunca soğuyorum ben de yarışmadan. ss
Berna yendi Sabriye'yi 9-8. ss
Çok stres yapıyor konsantre olamıyor, sonra yapamadım diyor.Sonuçta son kısımda oyunun bir parçası ve yapacak bir şey yok. Her yarışmacı her gün iyi olacak diye bir şey yok. Yalnız oyun sonrası açıklamaları bana değişik geliyor. Yok yapamıyorum, olmuyor, atamadım... Hiç gerek yok bence.
Ayıp olmuyor mu? [emoji4] söyledik aldıklarını da [emoji4]Reklam çıktı dokunulmazlığı almış Ünlüler.
Seni söylemeyi unuttum abi zaten senin tahminlerin hep tutuyor galiba 1 kere sekteye uğramıştı onun dışında hep çıktıAyıp olmuyor mu? [emoji4] söyledik aldıklarını da [emoji4]