Hakan Gönüllüler rahat alır dedi ödülü göördük bizimkiler ezdiSuan Tv de Semanin 10 yapmasini izledim. 10-5 kazanmislar![]()
Hakan Gönüllüler rahat alır dedi ödülü göördük bizimkiler ezdi![]()
Aynen kendini birşey zannediyor bir de efendiymiş gördük efendiliğiniOgedayın yaptığını gördün dimii pisss![]()
Sms için dediklerinin hepsi çıktı orda yanlışı yok
Aynen kendini birşey zannediyor bir de efendiymiş gördük efendiliğiniAdem onu Kıbrısta gömecek
![]()
Hemen r yapıyor geri viteso nerden çıktı Hakanın dedikleri çoğu zaman çıkıyor
aynen savunamıyorda kendini baktım sadece gördük nasıl baktığını
Zaten dövecek yakında Adem ergen kılıklı herifi yumuşak herifi kendini de savunamıyorvideoya bakmadım bu kız kılıklı ademlemi kavga ediyor ilhanımda yok şunu bir dövseler@EFE UYSAL @Bully
Hemen r yapıyor geri vites
Zaten dövecek yakında Adem ergen kılıklı herifi yumuşak herifi kendini de savunamıyor![]()
İlhanım dönsün artık yarışma bitecekHemen r yapıyor geri vites
Zaten dövecek yakında Adem ergen kılıklı herifi yumuşak herifi kendini de savunamıyor![]()
4,5 gün sonra dönebilir daha sakatlığı geçmemişİlhanım dönsün artık yarışma bitecek![]()
Bakma şu patates hakana. Ki ben zamanında bu adamı nasıl destekledik anlamış değilim. Zaten Hakanın tahmininde Furkan değil Sabriye gidecekti ama tahminin yanlış olduğunu gördük. SMS birincisi belli [emoji4] Adem güçlü 3 kişi ile SMS çıktığı an Türkiye'de Hakanın karşısında yerini alacak.
Ademi şişirdiği yok net SMste 1. AdemBakma şu patates hakana. Ki ben zamanında bu adamı nasıl destekledik anlamış değilim. Zaten Hakanın tahmininde Furkan değil Sabriye gidecekti ama tahminin yanlış olduğunu gördük. SMS birincisi belli [emoji4] Adem güçlü 3 kişi ile SMS çıktığı an Türkiye'de Hakanın karşısında yerini alacak.
Üstelik Adem ve Hakanın survivor öncesi dostluğu varmış. Ondan Ademi şişiriyor [emoji1]
Ben diğer konuda yazmistim Sabriye kolyeyi alirsa Adem Ilhan ve Serhat oylamasi olabilir diye. Bakalim neler olacakBakma şu patates hakana. Ki ben zamanında bu adamı nasıl destekledik anlamış değilim. Zaten Hakanın tahmininde Furkan değil Sabriye gidecekti ama tahminin yanlış olduğunu gördük. SMS birincisi belli [emoji4] Adem güçlü 3 kişi ile SMS çıktığı an Türkiye'de Hakanın karşısında yerini alacak.
Üstelik Adem ve Hakanın survivor öncesi dostluğu varmış. Ondan Ademi şişiriyor [emoji1]
La elinde belge var da [emoji4] ama zamanı daha var. Neyse SMS sıralamasını potaya çıktığı rakiplerle beraber göreceğiz bakalım kim haklı diye.Ademi şişirdiği yok net SMste 1. AdemHakanla Adem tanıdık değil
![]()
Karşılarına bir de Ogeday gelirse o zaman çekirdeğimizi alıp izleriz [emoji4]Ben diğer konuda yazmistim Sabriye kolyeyi alirsa Adem Ilhan ve Serhat oylamasi olabilir diye. Bakalim neler olacak![]()