Survivor 2017 - 113. Bölüm Tanıtımı - Adem vs Ogeday

Suan Tv de Semanin 10 yapmasini izledim. 10-5 kazanmislar :A

Ozaman Hakanin Adem sms de birinci dediğide doğru degildir :A @MasacRE- @Bully @vadikızı @papuleoo
Bakma şu patates hakana. Ki ben zamanında bu adamı nasıl destekledik anlamış değilim. Zaten Hakanın tahmininde Furkan değil Sabriye gidecekti ama tahminin yanlış olduğunu gördük. SMS birincisi belli [emoji4] Adem güçlü 3 kişi ile SMS çıktığı an Türkiye'de Hakanın karşısında yerini alacak.

Üstelik Adem ve Hakanın survivor öncesi dostluğu varmış. Ondan Ademi şişiriyor [emoji1]

Bakma şu patates hakana. Ki ben zamanında bu adamı nasıl destekledik anlamış değilim. Zaten Hakanın tahmininde Furkan değil Sabriye gidecekti ama tahminin yanlış olduğunu gördük. SMS birincisi belli [emoji4] Adem güçlü 3 kişi ile SMS çıktığı an Türkiye'de Hakanın karşısında yerini alacak.

Üstelik Adem ve Hakanın survivor öncesi dostluğu varmış. Ondan Ademi şişiriyor [emoji1]
Ademi şişirdiği yok net SMste 1. Adem :A:A Hakanla Adem tanıdık değil :A

Ben diğer konuda yazmistim Sabriye kolyeyi alirsa Adem Ilhan ve Serhat oylamasi olabilir diye. Bakalim neler olacak :D

Ademi şişirdiği yok net SMste 1. Adem :A:A Hakanla Adem tanıdık değil :A
La elinde belge var da [emoji4] ama zamanı daha var. Neyse SMS sıralamasını potaya çıktığı rakiplerle beraber göreceğiz bakalım kim haklı diye.
Ben diğer konuda yazmistim Sabriye kolyeyi alirsa Adem Ilhan ve Serhat oylamasi olabilir diye. Bakalim neler olacak :D
Karşılarına bir de Ogeday gelirse o zaman çekirdeğimizi alıp izleriz [emoji4]