- Reaksiyon puanı
- 14,264
- Puanı
- 1,060
Basaksehir sizi yener yarin da Fenerbahce Besiktas'i yenerBu kupa maçı aga ama sıkıntı şu ki rakibimiz BaşakşehirNeyse kupalar bizden sorulur zaten biliyorsun
Basaksehir sizi yener yarin da Fenerbahce Besiktas'i yenerBu kupa maçı aga ama sıkıntı şu ki rakibimiz BaşakşehirNeyse kupalar bizden sorulur zaten biliyorsun
Ne melunca dilekler bunlar böyleBasaksehir sizi yener yarin da Fenerbahce Besiktas'i yener
Gecmis olsun o zaman. Survivor baslamadi halaNe melunca dilekler bunlar böyle
Sneijder sakatlandı zaten çıktı oyundan. ss
Yedik la golü. ss Allah belanı versin Cenk. ssGecmis olsun o zaman. Survivor baslamadi hala
Oh iyi olmusYedik la golü. ss Allah belanı versin Cenk. ss
En iyisi Survivor'a geçeyim ben
Dokunulmazlık oyunu ve konsey var kaçmaz tabii, maç da neymişOh iyi olmusgec gec basliyor
Kim kazanir sence oyunuDokunulmazlık oyunu ve konsey var kaçmaz tabii, maç da neymiş
skor yazmayi unutmayinDokunulmazlık oyunu ve konsey var kaçmaz tabii, maç da neymiş
Ünlüler tabii kiKim kazanir sence oyunu
Adem Eser'i yenmedi Eser Adem'i yendi yanlis bilgi vermeyelim arkadaslaraSedat Yiğit'i yendi ve 2-0 öne geçtik. Ama Sedat kovanın dışına düşürdü topları, yine de puanı sayıldı
Adem Eser'i yendi.
Sema Tuğçe'yi yendi. 4-1 öndeyiz
İlhan Volkan'ı yendi ve ilk turu 5-1 kazandık
Furkan sonda heyecan yapıyor. Gökhan kazandı ve ikinci turda gönüllüler öne geçti.
Aynen değişiklik yapıp ip çekme oyunu yapsınlarOyunu pek beğenmedim ben artık şu sonlarına daha yeni bişeyler koymak lazım bence
Doğrudur elimden kaymışAdem Eser'i yenmedi Eser Adem'i yendi yanlis bilgi vermeyelim arkadaslara
Güzel fikirAynen değişiklik yapıp ip çekme oyunu yapsınlar
Yoksa Reyting çok düşerGüzel fikir
Hoşgeldingeldim gayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?