Survivor 2017 - 109. Bölüm Yorumları

Adem survivoru 6 ay izledim derken bunları kast ediyordu [emoji4]

Tarihlere dikkat edelim [emoji4]

Ekli dosyayı görüntüle 55611

Ekli dosyayı görüntüle 55612

Daha neler var neler [emoji4]
Bir söz söyledi diye taklit mi ediyor yani ikisi çok farklı karakterler :A
Oylama sonuçları hakkında tüyon var mı?
İlk 4:
1)Adem
2)İlhan
3)Ogeday
4)Berna

Bir söz söyledi diye taklit mi ediyor yani ikisi çok farklı karakterler :A

İlk 4:
1)Adem
2)İlhan
3)Ogeday
4)Berna
Ademin hemen her şeyi taklit değil mi aga? Misal Atakan-Ezgi ile Adem-Sabriye [emoji4] Ademin en saf hali sinirlenince ortaya çıkıyor ve hemen kendini kaybediyor.

Bendeki oylama çok farklı [emoji4] biliyorsun benim kaynaklar hep doğru diyor [emoji4]

Ademin hemen her şeyi taklit değil mi aga? Misal Atakan-Ezgi ile Adem-Sabriye [emoji4] Ademin en saf hali sinirlenince ortaya çıkıyor ve hemen kendini kaybediyor.

Bendeki oylama çok farklı [emoji4] biliyorsun benim kaynaklar hep doğru diyor [emoji4]
İkisi çok farklı Ademi vurucak yer arıyorsunuz gerçekten. Sabriye ile arkadaş dost olmaları kavgalardan dışlanmalardan dolayı başladı Adem onu sahiplendi onu korudu Atakan Ezgide öyle birşey hiç yok onlar adada tanışıp karakterleri yaşları uyunca normal arkadaş oldular Adem Sabriye kadar da samimi değildiler aşk meşk var diyorlar hala ikisi arasında :)

Bir sözü bir adam söyleyecek diye birşey yok bir şeyi bir adam yapacak diyede birşey yok Atakan ezgi farklı bence taklidi nerden çıkarıyosunuz ya