Survivor 2017 - 109. Bölüm Tanıtımı - Adem vs Gökhan

Ayağından sakat yarışamıyor bu aralar :A Ama düzelir, ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum :D
final turuna az kalmıs sakatlanmanın sırasımı hemen toparlanır inş daha adem ilhan finali yapacaz :A :A :A

olmadı birisi finale çıkarsa ogedaya karşı ademse ben size destek veririm ilhansa siz bana destek verirsinix ikisi karşılasırsa centilmen bir rekabet olur :A :A :A @EFE UYSAL

Aaa sakatlandımı İlhan ne zaman sakatlandı:D
Onu ben de kaçırdım abla ama sakatlanmış işte, düzelir inşallah kısa zamana :D

final turuna az kalmıs sakatlanmanın sırasımı hemen toparlanır inş daha adem ilhan finali yapacaz :A :A :A

olmadı birisi finale çıkarsa ogedaya karşı ademse ben size destek veririm ilhansa siz bana destek verirsinix ikisi karşılasırsa centilmen bir rekabet olur :A :A :A @EFE UYSAL
Finallere az kala sakatlanmak dezavantaj, Semih de parmağını kırıp final oyunlarında yarışamamıştı sonra da elendi gitti :A @EFE UYSAL

Ogeday'a karşı tabii ki de işbirliği yapacağız :Z Ama inşallah Adem - İlhan finali olur tabii :D

Finallere az kala sakatlanmak dezavantaj, Semih de parmağını kırıp final oyunlarında yarışamamıştı sonra da elendi gitti :A @EFE UYSAL

Ogeday'a karşı tabii ki de işbirliği yapacağız :Z Ama inşallah Adem - İlhan finali olur tabii :D

İnşallah serhatta oda sakatlıktan kurtulamadılar valla

Ahh beşiktaşlı sonucta inş toparlar :(

adem ilhan finali olsa çok güzel olurdu gerçekten forumdada daha iyi sohbet ortamı olustururduk tatlı rakabet iyidir :A ogeday olursa hep ona yüklenecez :A :A :A

@EFE UYSAL simdi baktım fragmana :) baya zor bir parkur.
Gökhan oyun alinca havalara girmiş. En sonki bölümde bir konuşmasi vardi kendisi takimin en iyisi tarzinda bir konusmaydi yani bana öyle geldi :A Adam parladı ama.
Yarin güzel bir bölüm olacak :Z

@EFE UYSAL simdi baktım fragmana :) baya zor bir parkur.
Gökhan oyun alinca havalara girmiş. En sonki bölümde bir konuşmasi vardi kendisi takimin en iyisi tarzinda bir konusmaydi yani bana öyle geldi :A Adam parladı ama.
Yarin güzel bir bölüm olacak :Z
Adem geçirse keşke bir tane Gökhana çok havalandı :A:A

Ay yok bizim zararımiza olur. Adem kendine hakim olsun. Yalniz önce Ogeday ile tartışma başlıyor. Belki düsündüğümüzden farklidir, yarin belli olur
Ogeday belliki yine Ademin hatasından oyun almış ve iğneleyici sevinmiş Ademde buna tepki gösteriyor :A

Fragmana göre Adem suçlu gibi görünüyor. Sonuçta parkur ve atış da oyunun bir bölümü ve sen düştün diye rakip alıyorsa bu senin dezavantajın ve adam istediği gibi sevinir. Üstelik Ogedayın sevinme tarzını hepimiz biliyoruz az çok.

Artiste bak, anca düşünce onu geçebilirmiş :A Sıralamada Gökhan'ın bir üstündesin la neredeyse Gökhan bile geçecek seni. Senin neyine Ogeday'a laf atmak :A