Niye bize Furkanı söylerken bizle konuşmadınız falan filan Sabriye neden bunu istediNiye kavga ediyor bunlar![]()
Niye bize Furkanı söylerken bizle konuşmadınız falan filan Sabriye neden bunu istediNiye kavga ediyor bunlar![]()
Niye bize Furkanı söylerken bizle konuşmadınız falan filan Sabriye neden bunu istedi![]()
Aynen bence de haklılar ama Sabriye baya sert çıktıHaklı değillermi ama geçen sabriyeyi koruma adına İlhanı demişlerdi![]()
Sasirmadim Sabiye'nin de performansi iyi olsa kesin sampiyon olurdu
Yarın büyük kaos var o üçlü çeteyle Adem ve Sabriye birbirine giriyorSasirmadim Sabiye'nin de performansi iyi olsa kesin sampiyon olurdubu sezon destekcisi cok olan yarismacilarin performansi hep düsük ilginc bir durum
![]()
Adem ve Sabriye yer onlariYarın büyük kaos var o üçlü çeteyle Adem ve Sabriye birbirine giriyor![]()
hoşgeldinSasirmadim Sabiye'nin de performansi iyi olsa kesin sampiyon olurdubu sezon destekcisi cok olan yarismacilarin performansi hep düsük ilginc bir durum
![]()
Sabriye öyledir Bernaya kafayi takmisti çünküAdem ve Sabriye yer onlaripeki Adem ve Sabriye asik mi birbirine sen onu anlat bakalim
![]()
![]()
Aşık gibilerdi birbirlerine ama aileleri yalanlıyor bu durumuAdem ve Sabriye yer onlaripeki Adem ve Sabriye asik mi birbirine sen onu anlat bakalim
![]()
![]()
Aşık gibilerdi birbirlerine ama aileleri yalanlıyor bu durumu![]()