Ünlüler kazandı normalde yarışmayı fazla takip etmiyorum ama konuyada yanıtı yazmış olayımkim kazandi ?
bu sene survivor konulari pek sönük
Ünlüler kazandıkim kazandi ?
bu sene survivor konulari pek sönük
aynen bendeÜnlüler kazandı
Eski tayfayı kaybettik maalesef@EFE UYSAL'ın da internet gidince iyice çöktük
Bir de forum yarışmaları benim vaktimi alıyor akşamları, konuya yoğunlaşamıyorum
Seneye tüm tayfayi geri toplayacazÜnlüler kazandı
Eski tayfayı kaybettik maalesef@EFE UYSAL'ın da internet gidince iyice çöktük
Bir de forum yarışmaları benim vaktimi alıyor akşamları, konuya yoğunlaşamıyorum
Sen hiç konuşma, birlikte ne güzel yorum yapardık şu kazandı bu kazandı diye, yüzünü gören cennetlik artık. ssSeneye tüm tayfayi geri toplayacaz
Bu sene böyle oldu yapacak bir sey yok zaten pek izleyemeyecem bu seneSen hiç konuşma, birlikte ne güzel yorum yapardık şu kazandı bu kazandı diye, yüzünü gören cennetlik artık. ss
kimmiş sizin tayfa ?Bu sene böyle oldu yapacak bir sey yok zaten pek izleyemeyecem bu seneama seneye eskisinden daha da iyi oluruz diye umuyorum tüm tayfayla birlikte tabi
Sen de Survivor izliyorsun kimler oldugunu bilirsin tek tek saydirma simdi banakimmiş sizin tayfa ?
ama bende bu sene senin gibi birakanlardanimSen de Survivor izliyorsun kimler oldugunu bilirsin tek tek saydirma simdi banasen de varsin tabi o tayfanin icinde
Bu sene icin demiyorum zaten seneye herkesi geri toplayacaz sen de gelirsin artik seneye sayimiz cogalacak merak etmeama bende bu sene senin gibi birakanlardanimartik sayi azalinca izlermiyim bilemiyorum.
burdaki etkinlikler daha cazip geliyor
seneye hayattaysam forumdaysam ve survivor izliyorsam gelirimBu sene icin demiyorum zaten seneye herkesi geri toplayacaz sen de gelirsin artik seneye sayimiz cogalacak merak etme
Survivor'u birakamazsin forumda olursan sen de aramizda olacaksin kacis yok seneye daha eglenceli olacakseneye hayattaysam forumdaysam ve survivor izliyorsam gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?