Survivor 2016'da Yarışacağı İddia Edilen Ünlü İsimler!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Survivor'un 2016 için yarışmaya yarışmacı başvuruları başladı.

2016'da 11. sezonuyla ekrana gelecek olan Survivor'da şimdiden bazı ünlülerin ismi geçmeye başladı.

Survivor 2016'nın Şubat ayında Tv8 ekranlarında.

İŞTE BU İSİMLER:
Sunucu ve Oyuncu - Dilara Gönder
Bu Tarz Benim ile adını duyuran - Ayşegül Melisa Doğan
Ütopya'da yarışmacı olan - İnci Satır
Anadolu Efes'in pon pon kızlarından - Tuğba İldiz

Son düzenleme:
Seda sayının oğlu kesin zaten onu çıkar konudan yada düzenle
))
Bir isim var da ben kesinlesince açıcam

Acun gine kavgacı tipleri doldurmaya çalışıyor. Dilara iyiymiş.

@Harunnn60 senin Ütopya'dan birkaç erkek alır bence .

Bende ütopya inci'yi düşünemiyorum [emoji23] kız çene makinesi resmen [emoji23] @Forumdash
İnci yarişir yarişir.Hem de çok güzel yarişir.O yolunu bilir yine yarişir[emoji23] [emoji23] (furkana gaz verme style)

Şaka bi yana 2 tahtayı omzuna alıp taşidiğini biliyorum[emoji23] [emoji23] [emoji23]

İnci yarişir yarişir.Hem de çok güzel yarişir.O yolunu bilir yine yarişir[emoji23] [emoji23] (furkana gaz verme style)

Şaka bi yana 2 tahtayı omzuna alıp taşidiğini biliyorum[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Aslında mücadeleci kız allah var baya çalıştı ütopya da ama yani cok konuşuyor ve saldırgan sürekli ac halini düşünemiyorum[emoji23] gerci halkımız sever böyle tipleri [emoji1]

Aslında mücadeleci kız allah var baya çalıştı ütopya da ama yani cok konuşuyor ve saldırgan sürekli ac halini düşünemiyorum[emoji23] gerci halkımız sever böyle tipleri [emoji1]
Aynen sever, ütopyaya geri dönülmesi Semih'çiler bile istedi hey gidi hey!

Var var kafa şişiriyor.

Ya bir kadınin adı daha geçmişti adı Marissa mı neydi? Oda survivor katılacak diyorlardı? Sen biliyor musun?[emoji53]
Maria Surina. Evet öyle bir haber vardı.
Ama Maria çok sakin, hiç duruşunu bozmayan ve kibar birisi. Eğer Survivor'a katılırsa çok beğenilecek bir karakter.

Dilara Gönder, Ayşegül ve İnci favorim olur seneye