Survivor 2016 - 94. Bölüm Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
TV8'in sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programı ''Survivor 2016'' izleyiciyi bu akşam yine ekranlara kilitleyecek!

Gönüllüler ve Ünlüler takımları ödül oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele edecek. Hepsi ve daha fazlası bu akşam 20.00'da TV8'de!

İyi seyirler...

Ben konuyu hazırlarken dokunulmazlık olarak ayarladım, sonra fragmana baktım ödülmüş. Ama baya güzel ödül gibi. :D

Reyting candır, paradır. :Z :A
Ne reytingi be pazar günü dokunulmazlik olunca daha cok reyting aliyordu simdi reyting düser :A

Bir haftadır izlemiyorum, önemli bir gelişme oldu mu Efe'nin gidişi dışında? :(
Bende pek izleyemedim ama euro 2016 ödülü vardi türkiye nin ilk macini izleyeceklerdi ünlüler kazandi baska da önemli bir sey yoktu herhakde hep ayni seyler kavgalar oyunlar falan :D

Bende pek izleyemedim ama euro 2016 ödülü vardi türkiye nin ilk macini izleyeceklerdi ünlüler kazandi baska da önemli bir sey yoktu herhakde hep ayni seyler kavgalar oyunlar falan :D
Bu yılı Gönüllülerinden birinin birinciliğiyle bitirseydik hayırlısıyla. :A

Semihin röp.te dediği "yunus beni ilgilendirmiyorsunuz" gibi bişey demiş geçtimi?

Serkay yine ilktur Semihi almaktan korktu:F Semih tahmin etti hemen Atakan da onayladı:A İşte takım ünlüler gibi olur:A

Son düzenleme:
Semih çok iyidi ennazinda oyun biterken havuzda yada denizde değildi )))

serkayla semih yarışıyor bakalım ne olacak

Serkay kazandıı

Semih yarişacağı zaman frizbi 3'e çıktı:F Serkayın işi su zaten! Hep kural değiştiği zaman Semihin alehine oluyor ne hikmetse?

serkayla semih yarışıyor bakalım ne olacak

Serkay kazandıı

Semih yarişacağı zaman frizbi 3'e çıktı:F Serkayın işi su zaten! Hep kural değiştiği zaman Semihin alehine oluyor ne hikmetse?

Damla'nın atışlar berbat, bu oyundan puan zor gözüküyor.

4-2 Ünlüler önde.

Serkaya 2 semihe 3 frizbi mi tasitti yani acun ))) kural değişikliği asıl serkayi bozar adam alışmış 2 firizbiye

Görüldüğü üzere Semih oynamayadiğini kabul edebiliyor😉 oynadiği oyunları da hakkıyla över😉 yine aklıma gelmişken söylim. Yunuslar semihi kötüledikçe Semihi daha masum gösteriyorlar @Maskeli Fedai @EFE UYSAL