Semihi finale kalamadan eleyecekler gibiOha Kıbrısı garantileyen isim Damla olmuş@maskeli fedai @EFE UYSAL @eskici
@dosimosi bakalım senin kaynak atakan demişti demiştin. Bakalım kim bilecek
Eğer damla kazandıysa birinci belli. Daha da izlemeyin![]()
Zaten baştan beridir diyorum @beyazsoy'a Semih anlaşmalı gitti. Kıbrıs koltuguna oturtmayacaklar belki bile Semihi iyice gömecek acun. Adam hırs yaptı son wtt'yle. Son smsten sonra işi yok Semihle. Atakanı sömürür büyük finaldeSemihi finale kalamadan eleyecekler gibi
Her yerde Semih efsanesi bitti diye haber yapıyorlarZaten baştan beridir diyorum @beyazsoy'a Semih anlaşmalı gitti. Kıbrıs koltuguna oturtmayacaklar belki bile Semihi iyice gömecek acun. Adam hırs yaptı son wtt'yle. Son smsten sonra işi yok Semihle. Atakanı sömürür büyük finalde![]()
Gülerim onlaraHer yerde Semih efsanesi bitti diye haber yapıyorlar![]()
Oyle olursa Acuna inat Survivora bakmam birdaha reytinglerde cok duserSemihi finale kalamadan eleyecekler gibi
Farkı Damla, gümbür gümbür geliyoruz @HachiKoOha Kıbrısı garantileyen isim Damla olmuş@maskeli fedai @EFE UYSAL @eskici
Benim kaynakta damla yazmis.Oha Kıbrısı garantileyen isim Damla olmuş@maskeli fedai @EFE UYSAL @eskici
O zaman düşünsünler Damla'nın gücünü, baya fan toplarız hem de.Var ya eğer doğru çıkarsa benden mutlusu olamaz![]()
Aynen, şampiyon kim olur sorularında genelde Damlayı saymıyodular internette olsun, panoramada olsun vs. alırsak bu akşam muhteşem olurO zaman düşünsünler Damla'nın gücünü, baya fan toplarız hem de.![]()
Arkamızdan konuşan Memiç'e de iyi kapak olur.Aynen, şampiyon kim olur sorularında genelde Damlayı saymıyodular internette olsun, panoramada olsun vs. alırsak bu akşam muhteşem olur
Ben bilmiyorum ne dediArkamızdan konuşan Memiç'e de iyi kapak olur.![]()
Dün mü ne işte Panorama'da yapmacık dedi Damla'ya.Ben bilmiyorum ne dedi![]()
Yok artık oysa Memiçi beğeniyodumDün mü ne işte Panorama'da yapmacık dedi Damla'ya.
Aynen, bir ay bol bol oturmak güzel olacak.Yok artık oysa Memiçi beğeniyodumneyse inşallah alacak bugün Damla ve 4 hafta boyunca rahat olacaz
![]()