Hazem
Favori Üye
Fragmanda oynuyorduAslında Damla bu oyunda Nagihana sayı bile vermeyebilir bakalım sokacaklar mı oyuna
İyi bakalım umarım yanılmam iyi performans göstereceğini düşünüyorumFragmanda oynuyordu
İzleyemiyorum son durum ne
Ünlüler kazanıyormuş ama izleme bence4-3 Gönüllüler önde.
Daha oyunu görmeden söylediydim, ne diyon sen.@Yiğitt benim iddia yatacak gibi ünlüler hepten salak cikti su basit seyi bile yapamiyorlar ya alt tarafi sayilari yerlestireceksin sayi ya zor bir sey degil ki
Yalan o yalan, Gönüllüler kazanacak.Ünlüler kazanıyormuş ama izleme bence
Benim kaynak hala unluler diyor hatta serkay yaytarayi yenip 5-3 yapacak diyor
Su bir gercekki su iki hafta icinde bir gönullu kizi ve bir unlu erkegi elenecek sirayla. hangisi önce bu hafta belli olur. Sonra kemik kadro olusur. kizlar erkeklere karsi devam edecek yarisma
Ben oyunu görünce de ünlülerin kazanacagini düsündüm ama bu kadar salak olabilceklerini tahmin etmedim cok basit ya adamlar sayilari dizemiyor bu oyunu yapamayan derhal survivordan defolup gitmeliDaha oyunu görmeden söylediydim, ne diyon sen.
Yalan o yalan, Gönüllüler kazanacak.
Bu işler belli de olmaz, sayı işi biraz beceri işi.Ben oyunu görünce de ünlülerin kazanacagini düsündüm ama bu kadar salak olabilceklerini tahmin etmedim cok basit ya adamlar sayilari dizemiyor bu oyunu yapamayan derhal survivordan defolup gitmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?