Survivor 2016 - 75. Bölüm Yorumları

Aslında Damla bu oyunda Nagihana sayı bile vermeyebilir bakalım sokacaklar mı oyuna

Semih - Efecan
Efecan kazandi

Programı izliyorum ama sayıları bilmeyen yattara ve nagihan ile bu oyunu ünlüler alamaz. Nagihan kesin bir yerde hata yapar. Ezgiyi yoladiniz işte puzella çıktı gördük nagihan zor oyun alır

Maçtan sonra atv hızlı ve öfkeliyi vermiş. Gönüllüler kazanırsa acun yarın reytingte şok geçirir inş
Tabi ünlüler kazanırsa sevinsin yarın

@Yiğitt benim iddia yatacak gibi ünlüler hepten salak cikti su basit seyi bile yapamiyorlar ya alt tarafi sayilari yerlestireceksin sayi ya zor bir sey degil ki

@dosimosi gönüllüler alacak galiba

Neyse yarınkini de ÜNLÜLER alır
Su bir gercekki su iki hafta icinde bir gönullu kizi ve bir unlu erkegi elenecek sirayla. hangisi önce bu hafta belli olur. Sonra kemik kadro olusur. kizlar erkeklere karsi devam edecek yarisma

Daha oyunu görmeden söylediydim, ne diyon sen.

Yalan o yalan, Gönüllüler kazanacak.
Ben oyunu görünce de ünlülerin kazanacagini düsündüm ama bu kadar salak olabilceklerini tahmin etmedim cok basit ya adamlar sayilari dizemiyor bu oyunu yapamayan derhal survivordan defolup gitmeli

Ben oyunu görünce de ünlülerin kazanacagini düsündüm ama bu kadar salak olabilceklerini tahmin etmedim cok basit ya adamlar sayilari dizemiyor bu oyunu yapamayan derhal survivordan defolup gitmeli
Bu işler belli de olmaz, sayı işi biraz beceri işi.
Bir anda el döner falan yani oyun dönebilir daha.

Ben görünce direk Gönüllüler kazanır dedim bakalım ne olacak.