Kurgu her programda olur sayisiz kamere var bun videoları kurgulamak lazim
Kurgu her programda olur sayisiz kamere var bun videoları kurgulamak lazim
Dün demiştin yarın bu saatlerde profilimi bu pis üçlüyü yapacam diye, cidden yaptın.Şmdiki dok. İçin gönüllüler demiş. Yarın oynanacak olanısöylememiş bu akşam çekilcekmiş. Sendeki ne diyor?
Nasıl anlatsm. Mesela damla yarişi kazanacak sonuç baştan belli bu u güzel bir montajla gözümüze sokuyrlar
Bu arada avatarım nasıl
Pis varsa serkayDün demiştin yarın bu saatlerde profilimi bu pis üçlüyü yapacam diye, cidden yaptın.Sözünde duranlara bayılırım.
Benimki unluler diyor. Yazilan memic. Sembol ibrahim ve ikinci aday damla diyor.Şmdiki dok. İçin gönüllüler demiş. Yarın oynanacak olanısöylememiş bu akşam çekilcekmiş. Sendeki ne diyor?
Nasıl anlatsm. Mesela damla yarişi kazanacak sonuç baştan belli bu u güzel bir montajla gözümüze sokuyrlar
Bu arada avatarım nasıl
Serkay kadar tatlı ve yakışıklısı var mı be.Pis varsa serkaySurvivor'un en temiz insanları acun maduru canlarım benim
İnş seninki haklı çıkarBenimki unluler diyor. Yazilan memic. Sembol ibrahim ve ikinci aday damla diyor.
Sadece acun onu parlatiyor diye. Senin eskisen dedigin gibi. Öyle biriyle isim olmaz 😛Simdi daha iyi oldu ilk kismi tam anlayamamistimsen ne ara serkayci oldun ya
Atakan gayet yakışıklı ve karizmatikSerkay kadar tatlı ve yakışıklısı var mı be.
Al sana diss.Atakan gayet yakışıklı ve karizmatikSemih sempatikNagihan eheeeeeyyyyt
@Bully yetkini kullanırmısın banlayabilirsin yapamıyorsan en buyuk dis senden gelsinAl sana diss.
Semih itici, Nagihan ondan da itici, Atakan bu ikisinden de itici.
Atakan konusunda hemfikiriz. Haydi semihede tamam ama nagihan eheyt? Nagihan hirsli guclu anlamindaysa onada tamamimAtakan gayet yakışıklı ve karizmatikSemih sempatikNagihan eheeeeeyyyyt
Tekrar söylüyorum dogru yoldasin benim gibi ol hayatini yasaSadece acun onu parlatiyor diye. Senin eskisen dedigin gibi. Öyle biriyle isim olmaz 😛
Nagihana yaptigi maymun taklitinden sonra acun gözunu yine damlaya dikti
Ahahah hadsize bak sen, kışkırtıyor insanları benim üzerime. 😱@Bully yetkini kullanırmısın banlayabilirsin yapamıyorsan en buyuk dis senden gelsin
@dosimosi Atakan 3 kat mı itici? Cevabını dissle verebilirsin
@Maskeli Fedai sen zaten cevap verirsin
@EFE UYSAL semihi yalnız bırakma
Acunun kötü göstermesi NagihanAtakan konusunda hemfikiriz. Haydi semihede tamam ama nagihan eheyt? Nagihan hirsli guclu anlamindaysa onada tamamim
Yanliz gulunce tatli oluyor oda.
Kışkırtmıyorum görüş alıyorumAhahah hadsize bak sen, kışkırtıyor insanları benim üzerime. 😱
Sana şimdi ''kışkırtıcı'' veririm görürsün.
Bu yazdigini gayet normal karsiliyorum. Takimini dun semih madara etti. Atakan herzaman kabuslari zaten. Nagihan birak oyunda heryerde kabuslari olmus. Sabah aksam onun performansini nasil susururuz derdindeler. Erkeklerle kizlar yarissinca yasayacaklari utanctan dolayi ruyalarindada kabusu olmusAl sana diss.
Semih itici, Nagihan ondan da itici, Atakan bu ikisinden de itici.
Onun için kazandık tabi.Bu yazdigini gayet normal karsiliyorum. Takimini dun semih madara etti. Atakan herzaman kabuslari zaten. Nagihan birak oyunda heryerde kabuslari olmus. Sabah aksam onun performansini nasil susururuz derdindeler. Erkeklerle kizlar yarissinca yasayacaklari utanctan dolayi ruyalarindada kabusu olmus
Haha böylemi teseli ediyorsun. Yarisma boyunca tek bir takim kazanacak degilya. hem cogunluk unlulerde 😉Onun için kazandık tabi.
Finalde görüşeceğiz, boşuna ümit bağlamayın yine GÖNÜLLÜLER'den şampiyon çıkacak.Haha böylemi teseli ediyorsun. Yarisma boyunca tek bir takim kazanacak degilya. hem cogunluk unlulerde 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?