Survivor 2016 - 75. Bölüm Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
TV8'in sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programı ''Survivor 2016'' bu akşam izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek!

Ünlüler ve Gönüllüler arasında oynanacak dokunulmazlık mücadelesini hangi takım kazanacak? Kaybeden takımdan hangi isimler eleme potasına girecek? Hepsi ve daha fazlası bu akşam 20.00'da TV8'de!

Programın yeni bölümüyle ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

İyi seyirler...

@Polat Şaşmaz @Forumdash @beyazsoy @HachiKo @eskici @Billy Kane @EFE UYSAL @sürgünüm @dosimosi @Bully @Doğu @Maskeli Fedai @Master.1000 @vadikızı @turkuazz @halukerogluFOX ve diğer herkes...​

Bu görüntü çıktı mı? Yoksa bu akşamdan görüntü mü

Çok tatlı sahneye şahit olduk yada olacaz

@dosimosi nerdesin uyuya felanmı kaldın bu saatlerde burda olman lazımdı yoksa gizli gizli forumda dolanıyomusun hayalet seni .))

@dosimosi nerdesin uyuya felanmı kaldın bu saatlerde burda olman lazımdı yoksa gizli gizli forumda dolanıyomusun hayalet seni .))
Yok ben daha simdi geldim Foruma. Ben bazi belirli gunlerde uyurum. Hafta sonlari buna dahil degil

Merakla beklemiyoruz

@dosimosi sen neden merakla beklemiyorsun

Son düzenleme:
Eğer ünlüler kaybederse ve Yunus alırsa dokunulmazlık sembolünü neler olacak merak ediyorum

Acaba Nagihan elenirse Damla ve Gizem erkeklerle mi yarışır ?
Acun bu kadar erken bu işi yapmamak için oyunu Ünlülere göre verebilir.
Gönüllülerden kızların birisi gitmeden Nagi gitmez. Nagi orada daha 3-4 hafta kalır.

Eğer giderse bir hafta kızlar oturur, sonra Acun hemen erkeklerle oynatır.

Geçen sene bu zamanlar başlamıştı kızlar erkeklerle oynamaya Serenay, Begüm ve Merve bakalım bekleyip görücez

Ne demek istedigini tam anlamadim
Gayet kolay bir yazi yazmisim. Senin fikirlerin dusuncelerimi etkiledi. Yani serkayciysinya bende atakandan sonra serkayciyim demistim. Simdide merakla beklemiyonya bende artik ayni fikirdeyim. Daha anlasilir oldumu simdi?

Gayet kolay bir yazi yazmisim. Senin fikirlerin dusuncelerimi etkiledi. Yani serkayciysinya bende atakandan sonra serkayciyim demistim. Simdide merakla beklemiyonya bende artik ayni fikirdeyim. Daha anlasilir oldumu simdi?
Simdi daha iyi oldu ilk kismi tam anlayamamistim
sen ne ara serkayci oldun ya

@Forumdash senin kaynak ne diyor? Benim yanilmayan yeni kaynakim kazanani birak aday olan ve kolyeyi alanida yazmis

Bununla ikidir dusuncelerin dusuncelerimi etkiliyor
Şmdiki dok. İçin gönüllüler demiş. Yarın oynanacak olanısöylememiş bu akşam çekilcekmiş. Sendeki ne diyor?
Kurgucu ne anlama geliyor burada?

İnşallah dediğin gibi olur da şu Nagi gider.
Nasıl anlatsm. Mesela damla yarişi kazanacak sonuç baştan belli bu u güzel bir montajla gözümüze sokuyrlar

Bu arada avatarım nasıl