IbrahimSemih demişti bu gönülsüzlerin dostlukları sahte diye Aylin, Nihal şimdi de Memiç'i sattılar sırada kim var @Maskeli Fedai @sürgünüm @Bully
Onuda satcak yer arıyolar zatenIbrahim
Semih demistiGönüllülerin bu yaptıkları saçma ve ayıp hani bunlar arkadaştı neden memiçi
dışlamaya başlıyorlar memiç kerimoğlundan daha iyi yaptıkları çok saçma
serkayı sevmiyordum iyicene nefret ettim ya
Onuda satcak yer arıyolar zaten
Semih demisti
Damla erkekler kime cepheyse ona cephe aliyor. Nihal zamanindaki gibi.damla sakatken gizem m takimini sirtladi cok oyun kazandi. Damla iyilesti gizemlede biraz isleri bitti.evet demişti zaten ben bunların dostluklarına inanmıyorum bu arada ben damlayada
kızıyorum neden memiçi yalnız bırakıyor kız o yanımda olur diye düşünmüş ya
Damla erkekler kime cepheyse ona cephe aliyor. Nihal zamanindaki gibi.damla sakatken gizem m takimini sirtladi cok oyun kazandi. Damla iyilesti gizemlede biraz isleri bitti.
Adada ezgi ile atakanin arkadasligi haric kimin dostlugu gercekki? Herkes birbirine salladi.Onuda satcak yer arıyolar zaten
Semih demisti
Semih önce kendi dostluğuna baksın)) serkay ve efecan dışında iyi anlaşan yok o guruptaOnuda satcak yer arıyolar zaten
Semih demisti
Semihi de Kerimoğlu sattıSemih önce kendi dostluğuna baksın)) serkay ve efecan dışında iyi anlaşan yok o gurupta