Sen 17.58'de actin, @Polat Şaşmaz tam vaktinde açmış.Konum silinmis konu ben önce açtim @Yiğitt haksızlık 18:00'de
Vaktinde açmış olabilirsin ama geç actin işte.hayır ben tam vaktinde açtım..
17.58 olarak görünüyordu seninki, konuyu tam vaktinde Polat Şaşmaz açtı.Burda saat 18.00de gosteriyordu?
Bende 18di keske cekeydim fotoyu.ssVaktinde açmış olabilirsin ama geç actin işte.
17.58 olarak görünüyordu seninki, konuyu tam vaktinde Polat Şaşmaz açtı.
18.00'da actin ama geç actin. Senden önce ben, benden önce Polat açtı.nasıl ya tam 18.00 saat var önümde kaçta açmışım? pardon? @OzaN bir bakar msin
Sana güveniyorum tamam.18.00'da actin ama geç actin. Senden önce ben, benden önce Polat açtı.
Kanka baktım şimdi de 00.58 görünüyorBen konuyu forum saatine göre açtım
Bende 18di keske cekeydim fotoyu.ss
Polatin 18:02 gözukuyorKanka baktım şimdi de 00.58 görünüyor
Bu konuyu da siliyorum, yorumlar Polatın konusundan devam..
Aga konuyu forum saatine gore degil Turkiye saatine gore acPolatin 18:02 gözukuyor
Forum saati her zaman ele aliniyordu simdi mi normal saat ele alinmaya baslandi.Aga konuyu forum saatine gore degil Turkiye saatine gore ac
Yoo her zaman Turkiye saati ele aliniyoduForum saati her zaman ele aliniyordu simdi mi normal saat ele alinmaya baslandi.
Daha 2 gun once actigimida 1758 de actimYoo her zaman Turkiye saati ele aliniyodu
Sen Türkiye saatinden açacaksın, forum saati pek doğru değıl. Oradan dakikayi belirliyoruz mesela Polatın 00.00 gorunuyo yani 18.00 demekForum saati her zaman ele aliniyordu simdi mi normal saat ele alinmaya baslandi.