Yunus'un suçu ne burada? Atakan geldi Yunus'a, sen ben ve Ezgi Semih'i yazalım dedi. Oylamada ise tam tersi yönünde hareket edip Tuğba için oy kullandılar. Yunus ise Atakan ile anlaşmalarına güvenerek Semih'i yazdı. Bu durumda kandırılan Yunus olmuyor mu?Yunus hep oyunlarin aleti oluyor yazık @sürgünüm
Tm iste kandirildi saftirik yanlis anlamisin dedigimi. Oyuna geldi.Yunus'un suçu ne burada? Atakan geldi Yunus'a, sen ben ve Ezgi Semih'i yazalım dedi. Oylamada ise tam tersi yönünde hareket edip Tuğba için oy kullandılar. Yunus ise Atakan ile anlaşmalarına güvenerek Semih'i yazdı. Bu durumda kandırılan Yunus olmuyor mu?
Allah razı olsun Acun'dan, Survivor bitince gece ponpon kızlar pardon basket maçları var onu izliyorum.Tm iste kandirildi saftirik yanlis anlamisin dedigimi. Oyuna geldi.
Teklifi yunus yapti. Yanlis izlemissin ama evet yunus kandirildi gibi birsey oldu.Yunus'un suçu ne burada? Atakan geldi Yunus'a, sen ben ve Ezgi Semih'i yazalım dedi. Oylamada ise tam tersi yönünde hareket edip Tuğba için oy kullandılar. Yunus ise Atakan ile anlaşmalarına güvenerek Semih'i yazdı. Bu durumda kandırılan Yunus olmuyor mu?
Yunus geldi dediki biz ucumuz semihi yazalim. Atakanda dediki ben ezgi yazilsin istemiyorum. Diger dört kisi baska birini yazarsa semihi yazmak ise yaramaz dedi. Eger semih söylenecekse ikinci kiside ben olayim takim icin onlardan gitsin. Yunus dediki ben semihe gidip ucumuzun onu yazacagimizi söyleyeyim dedi. Atakanda dediki yazacagiz deme,dusunuyoruz söyle. Onun fikrini ögrenmis oluruz. Henuz kesin birsey yok emin degilim öyle bir dusuncedeyiz. Sonra ezgiye dedi ben tugbayi yazmak istiyorum digerlerine guvenemiyorumYunus'un suçu ne burada? Atakan geldi Yunus'a, sen ben ve Ezgi Semih'i yazalım dedi. Oylamada ise tam tersi yönünde hareket edip Tuğba için oy kullandılar. Yunus ise Atakan ile anlaşmalarına güvenerek Semih'i yazdı. Bu durumda kandırılan Yunus olmuyor mu?
Sen Atakan'cığına toz kondurma zaten. Benim gördüğüm ilk Yunus'a konuyu açan Atakan idi. Sonradan tam da karar vermedim Semih'e söyleme dedi.Teklifi yunus yapti. Yanlis izlemissin ama evet yunus kandirildi gibi birsey oldu.
Yunus geldi dediki biz ucumuz semihi yazalim. Atakanda dediki ben ezgi yazilsin istemiyorum. Diger dört kisi baska birini yazarsa semihi yazmak ise yaramaz dedi. Eger semih söylenecekse ikinci kiside ben olayim takim icin onlardan gitsin. Yunus dediki ben semihe gidip ucumuzun onu yazacagimizi söyleyeyim dedi. Atakanda dediki yazacagiz deme,dusunuyoruz söyle. Onun fikrini ögrenmis oluruz. Henuz kesin birsey yok emin degilim öyle bir dusuncedeyiz. Sonra ezgiye dedi ben tugbayi yazmak istiyorum digerlerine guvenemiyorum
Çok doğru katılıyorum kimse için duruşunu bozmadı ama Nagihan durmadan safha değiştirdi arkadaşını sattıTuğba Özay'a helal olsun adaya geldiği günden beri neyse o. Hiç duruşunu bozmadı dimdik durdu karakterinden taviz vermedi. Diğerleri dönme dolap misali kaç kere taraf değiştirdi. Hele şu çakma filozof Yunus 5 kere saf değiştirdi Allah onu kahretsin Tuğba Özay bu hafta üçüncü falan çıkarsa kimse şaşırmasın çok yürekli kadınmış vesselam.
Oh ne güzel muradına erdin mi bari?Allah razı olsun Acun'dan, Survivor bitince gece ponpon kızlar pardon basket maçları var onu izliyorum.
Evet baya güzel ilik gibi basket maçıydı. Hemen peşinden 46'da Ceyla'yı izledim, Ronaldo gibi bacaklarını açtığı sahneyi görmen lazım.Oh ne güzel muradına erdin mi bari?
Kıskandim seni.ss Ne kadar sanslısın linkini atta bakalımEvet baya güzel ilik gibi basket maçıydı. Hemen peşinden 46'da Ceyla'yı izledim, Ronaldo gibi bacaklarını açtığı sahneyi görmen lazım.
Bir Ronaldo hayranı olarak en son sahneyi kaçırmamalısın? http://www.720hdfilm.net/46-yok-olan-5-bolum-full-hd-720p-izle/2/Kıskandim seni.ss Ne kadar sanslısın linkini atta bakalım