Sen hayırdır ? Azıcık da biz hit kasakHit almak için güzel başlık.
Heyecan yaratmak icin.. kavgayi gosterse kim izler(kim haklı anlasilcak) acun konseyi gecenin sonuna birakmisYahu hiçbişey olmaz Acun işte ceza verir enkötü olucak bu. Kavgayı göstermiyor gösterse anlıcazda niye göstermiyor onu anlamadım.
O zaman Zafer yolcuBu arada doğrumu yalanmı bilmiyorumda olay bu şekilde olmuş diyolar.
@beyazsoy @Forumdash @dosimosi @eskici
Survivor dedikodularına göre Semih ve Zafer kavgası şöyle olmuş;
Dolma ödülü kaybedilip adaya dönüldüğünde Zafer ve Semih arasında laf atışması başlamış.Semih Öztürk'ün 'zayıfsın eleneceksin' göndermelerine Zafer de karşılık vermiş. Bu sırada ikili arasındaki sözlü atışma giderek daha çok kızışmış. O anda Zafer sinirlerine hakim olamayıp elindekihindistanceviziniSemih Öztürk'e fırlatmış.Semih Öztürkde Zafer Mete'nin üstüne yürümüş. Zafer de kendisine saldıranSemih Öztürk'ün gırtlağına sarılmış. Serkay ve Efecan son anda araya girmişler ve daha vahim şeyler olmadan ikiliyi ayırmışlar.
Bende bunu birkac gun önce paylasmistimBu arada doğrumu yalanmı bilmiyorumda olay bu şekilde olmuş diyolar.
Dolma ödülü kaybedilip adaya dönüldüğünde Zafer ve Semih arasında laf atışması başlamış.Semih Öztürk'ün 'zayıfsın eleneceksin' göndermelerine Zafer de karşılık vermiş. Bu sırada ikili arasındaki sözlü atışma giderek daha çok kızışmış. O anda Zafer sinirlerine hakim olamayıp elindekihindistanceviziniSemih Öztürk'e fırlatmış.Semih Öztürkde Zafer Mete'nin üstüne yürümüş. Zafer de kendisine saldıranSemih Öztürk'ün gırtlağına sarılmış. Serkay ve Efecan son anda araya girmişler ve daha vahim şeyler olmadan ikiliyi ayırmışlar.
Olay aksama dogru oluyor bu senaryo pek dogru degil.. İnternette çıkan bilgilerin cogu yalan çıkmıştır. Ama olayin baslangici böyle olmustur zaferi tshrik etmistir zaferde saldirmistir. Ama semih bu kadar kotu dayak yesiyse gizemin aglamakli olmasi lazimBu arada doğrumu yalanmı bilmiyorumda olay bu şekilde olmuş diyolar.
Görmedim paylaştığını.Bende bunu birkac gun önce paylasmistim
Harcar ? Fiziki temas varsa buna harcama denilmezUmarim ikisi de elenmez ama Acun Zaferi harcar gibime geliyor.
Doğrudur bilmiyorum bende dedim zaten dedikodu diye.Olay aksama dogru oluyor bu senaryo pek dogru degil.. İnternette çıkan bilgilerin cogu yalan çıkmıştır. Ama olayin baslangici böyle olmustur zaferi tshrik etmistir zaferde saldirmistir. Ama semih bu kadar kotu dayak yesiyse gizemin aglamakli olmasi lazim
Zafer de kendine saldıran Semih Öztürk'ün mu? Adam hındıstan cevızı atmış napıcaktı?Bu arada doğrumu yalanmı bilmiyorumda olay bu şekilde olmuş diyolar.
Nihale de atıldı hindis cevizi ama sanırım yakalayamadigi icin gidip aglamayi seçti)))Zafer de kendine saldıran Semih Öztürk'ün mu? Adam hındıstan cevızı atmış napıcaktı?
Lütfen metni değiştirin
Zaferin yakalaması için attiği hindiztan cevizini tutamayan Semih Öztürk'ün diyin
Diskalifiye yok bana göre. Başka bi karar verecekler.Harcar ? Fiziki temas varsa buna harcama denilmez