Survivor 2016 - 43. Bölüm Yorumları

Atakanda duruşunu takdir ediyorum dedi

Ne olursun elenmesin

@beyazsoy Sence Tubga sms 1.olur mu bu konusmasindan sonra?
Sms kapanmıştı sanırım Tuğba konuştuğunda Tuğba Mehmetin üstünde çıkacagi kesin ama yunusun üstünde çıkar mi emin değilim ama tahminim Tuğba elenecek gibi duruyor

Bu yunus ne degisik konusuyor ya zaferi geciyor bazen

Bence tugba elenmez cünkü elenirse ünlüler adasinda kavga kalmaz acun tugnayi göndermez yunus gider diye düsünüyorum

Bu yunus ne degisik konusuyor ya zaferi geciyor bazen

Bence tugba elenmez cünkü elenirse ünlüler adasinda kavga kalmaz acun tugnayi göndermez yunus gider diye düsünüyorum
1.yi açıkla reyiz

Sms kapanmıştı sanırım Tuğba konuştuğunda Tuğba Mehmetin üstünde çıkacagi kesin ama yunusun üstünde çıkar mi emin değilim ama tahminim Tuğba elenecek gibi duruyor
Neyse Acun şu Serkayın ışınlanma olayı ile ilgili açıklama yapar herhalde geçen seneki Serenay olayı gibi bakalım ham görüntüleri yayınlayacak mı

Hayir SMS devam ediyordu. SMS isimler yazildiginda kapaniyor. Twitter yikiliyor su anda. Tugbaya cok destek var

Tuğba ile Yılmaz 15 yıllık arkadaşmiş. Yoldaş olması için acun Yılmazı ikna edebilmek için ikisiyle anlaşmiş olabilir. Yılmazın ne kadar dayanabildiği orta
Nihal yılmaz şimdide tugaba mı dicem ama Tugba TT oldu
inş birinci olur da güzel güzel dişli bir kavgalar izleriz

Neyse gelelim simdi sampiyonumuza daha dogrusu acunun sampiyonuna "SURVİVOR'UN BU SEZON Kİ SAMPİYONU SERKAY TÜTÜNCÜ" olacak.. Simdi cogu arkadasimiz bana karsi cikacak olmaz öyle sey diyecek dalga gecme diyecek ama bu mesajim burada duruyor serkay sampiyon olunca alinti yaparim bu mesaji
@Maskeli Fedai @Bully @EFE UYSAL @beyazsoy @Forumdash @vadikızı @Yiğitt @GunesinOglu ve izleyen herkes

İlk defa çuvallayacaksın gibi ya Atakan ya Semih olur

Ama bugün Serkayın 5/5 yapması ayarlanmış birşeydi son oyunda hatta ışınlanması da çabası.Sahi o oyun hakkında ne düşünüyorsun

@GunesinOglu dogruyu göstermekle ne alaka serkay dogru adam degil ki acun onu birinci yapacak halk degil

Bu arada Sosyal medya baya karışmış Tubaya destek baya fazla bakalım nasıl olacak oylama sosyal medya tahmini Ezgi ile Tuba yüksek oy alır diyor

Aga senin dediklerin çıkıyor bu yüzden olmaz diyemiyorum.

@ABAY_06 benim icin sürpriz degil acun serkayi iyi göstermek icin cok ugrasiyor

@Maskeli Fedai cuvallayip cuvallamayacagimi haziran sonunda görürüz aga
bugün ki oyun dedigin gibi bende anlamadim yattara farkla öndeyken serkay nasil ona yetisti ve o sahneleri neden göstermediler ve ben zaten acunun oyunlara müdahele ettigini düsünüyorum ve survivorun senaryo oldugunu bile söylemistim gecen sene ama sen bana baya bir karsi cikmistin simdi dedigime geldin sanirim

@Bully deme zaten aga ben acunun cigerini bilirim
neden hep dengesiz insanlari sampiyon yapiyor bir onu cözemedim gitti

Aynen adamın saçı bile ıslak değildi düşün

5 saniyede yakaladı adamı ve yendi ışınlandı
@beyazsoy bile tam savunamadı

Evet geçen sene baya tartışmıştık ama artık sana inanıyorum survivor kurgu kesinlikle.Alay ediyorlar bizimle resmen.

Yalnız bugünki oyunu Ünlüler kazanır yazmıştın Gönüllüler almış sen daha bugünki oyunu kim kazanır onu bilemiyon o nası olucak.))) Şampiyonluk tahmini yapıyon birde.)))

@Maskeli Fedai tam dikkatli izlemedim sacina faln bakmadim ama bir ara serkayi hic göstermediler dedim kesin yetismistir simdi sonra bir gösterdiler yetismis ve gecti sonra da bizde yedik tabi bunu
gercekleri görmen güzel

@Maskeli Fedai tam dikkatli izlemedim sacina faln bakmadim ama bir ara serkayi hic göstermediler dedim kesin yetismistir simdi sonra bir gösterdiler yetismis ve gecti sonra da bizde yedik tabi bunu
gercekleri görmen güzel
Serkay ışınlanmayacağına göre bariz müdahale edildi orda işte

Yoksa mümkün değil yakalaması imkansızın da imkansızı