Survivor 2016 - 43. Bölüm Yorumları

Benim dedigim nokta Yattara havuzdan çıkarken en geride olan Serkay hiç ıslanmamış vaziyette geliyor ve Yatinin sırtı falan da kuru

Bariz kurgu be abi bari buna itiraz etme.Mehmet olayı ortada işte

@Forumdash ama damla oyunlarda iyi ezgi ise cok iyi degil birinci acunun birinci yapacagini düsünmüyorum

sen ordaki havanın farkındamısın acaba
Sudan cıkar cıkmaz da su hemen buhar olmaz. Yattaranın sudan cıkınca shortu ıslak parlak serkayın? Belli bile değil
serkayın neden havuza atladiğini yata yerde sürünüşünü izlemedik? Yattaranın ipli yere gelme süresi nerdenyse 5-6 sn sürüyor. Ama serkay havuzun orda beliriyor yattara iplere tırmanırken
hadi bunda yok diyelim ama memetli video da bariz montaj hatası var
@beyazsoy yönetmen yönetememiş

Benim dedigim nokta Yattara havuzdan çıkarken en geride olan Serkay hiç ıslanmamış vaziyette geliyor ve Yatinin sırtı falan da kuru

Bariz kurgu be abi bari buna itiraz etme.Mehmet olayı ortada işte
Yok be biraz matematik yattara ve serkay arasında bir engellik fark vardı havuzda yattara zaman kaybetti Arayyi kapadı

Valla ben gözlerimle gördüm videoyu tekrar tekrar izledim serkay sudan çıkıyor

Eğer bana soruyorsan bu soruyu sana derim ki "Ama zaten semihin baştan beridir anlaşmayla girdiğini savunuyordum sana
acunun da herşeyi senaryo diyordum
" derim...
Semih ile Nihal unluller gibi anlamalı girdi.. Haftalık para aldılar geçen senede herkes ara aldı haftalık olarak.. Bunu acun defalarca açıkladı. Adamın o kadar fani var atıkları sms ile haftalık ücretti acun karşılar zaten

Bunu dicektin neden "semihte mi oynuyor" dedin

@Forumdash aynen iki gün sonra görürüz ne olacak
dur simdi birazdan sampiyonu aciklayacam

Aga yapma Yattara şu salıncağa kadar geldi Serkay ışınlanıyor bunu görebiliyorsundur Serkayla baya engel farkı var hatta.Birde Mehmetli oyun var o tam komedi
Mehmetin videosu sende de var izle Yahuu orada ayan beyan kurgu yok.. Neyse acun size cevabı verir ne kadar tartissak boş

Bu nagihanla tugba da ne konustu be

Nagihan anlamsızca savunma moduna geçti ama haksız olduğu bal gibi ortada sırf güçlü olana taraf olmak uğruna karşı tarafı seçti yazık

Bunu dicektin neden "semihte mi oynuyor" dedin
Bu haftalık para herkesin hakkı adam survivora katılmasa başka iş yapacaktı adam bunu oyna diye değil ekonomik kaybı yaşama diye veriyor. Acun bunu sürekli açıklıyor

Mehmetin videosu sende de var izle Yahuu orada ayan beyan kurgu yok.. Neyse acun size cevabı verir ne kadar tartissak boş
Mehmet topları tek tek atıyor elinde tek top var kamera dönüyor benche tekrar Mehmeti gösterdiginde ne hikmetse Mehmetin elinde toplar 3 tane falan tak tak atıyor

Serkay Yattara olayı da zaten ortada Acun gündeme bile getirmez.Serkay o parkuru 5 saniyede bitiremeyrceğine göre???