Yok onu o kız söylemişti. O kızın dediği de bir iki çikolata verdiler(belki kameramanlar güzel kızların acligina dayanamıyor olabiliyor)))
Bence yiyorardır yaa tek öğün veriliyordur? Atıyorum akşam yada öğlen yemeğini ödül olarak veriyordur
(iskender, pza burger filan gibilwri)

Ne bilim acuna guvenmıyorum. 24 saat izlediğim utopyada bile gördüğüm yeri göstermiyorlardı tvde
hatta senaryoları bile veriliyordu 1 saat sonra normal kavgaymış gibi gösteriliyordu

Ütopyada kavaga olmasa kimse izlemez orada mecbur yapacaklar ama burada açlık olmazsa bu yarışmalar bu kadar atesli olmaz. Bak bigbrothere oradaki yarışmalar müsamere gibi geçiyor

Meryemin paylaştığı fotoğraf . ben bir şey anladım
https://twitter.com/x/status/436540696527646720

İşte adamların miğdelerinde ne var bilmiyoruz ki
wcleri de sorun iskender yediler yarınında vucuttan atmaları lazım sence kim yaprakla temizlenir günümüzde

sonuc niye yazmiyorsunuz ? az önce bizden 10 dakika öndeydiniz. simdi ayni andami? ylmazla yunus yarisiyor. kesin nagihan burda patliyordur

İşte adamların miğdelerinde ne var bilmiyoruz ki
wcleri de sorun iskender yediler yarınında vucuttan atmaları lazım sence kim yaprakla temizlenir günümüzde
Deniz ne güne duruyor . özel şeyler için agda mada yapılıyor sonuçta TV programı kim killi kız izlemek ister ))

sizin reklam daha uzunmus. simdi ayni anda izliyoruz

Bu yunus ne degisik hareketler yapiyor ya
8-5 oldu

Nihal bir sey yapamiyor bir de bos bos konusuyor

8-6 oldu

Atakan - Yattara kazandı 8-6 oldu.
Atakan kendine geldi sonunda.