Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,770
Puanı
1,061
yL7Yzk.jpg

TV8 ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği, ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor bu akşam 4.bölümüyle ekranlara gelecek.

Bu akşam ödül oyunu oynanacak.

Bölüm hakkındaki yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. Survivor, yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da TV8'de!

Son düzenleme:
Harun bu arada sen hangi yarışmacıları destekliyosun :)
Semih, Avatar Atakan sonra İBS'de ki kız vardı ya adını unuttum o kızı da destekliyorum. :D

İzlemiyorum ki ne yorum atayım.:A

Sen şarkıları dinledin mi.ss
Gece şarkıları dinleyip oy kullanacağım. :A

Aaa olmaz az yorum yap. :D

Ben bu sezonu ssevmedim salı günü de izlemedim zaten :A
Semih yine iyi yarışıyor izle bence. :A

Semih, Avatar Atakan sonra İBS'de ki kız vardı ya adını unuttum o kızı da destekliyorum. :D

Nihali bende destekliyorum iyi bi kız baya seveni de var kolay elenmez bence

İyi yaparız belki bir kaç şey.:A @EFE UYSAL gıcık olsun diye bir kaç mesaj atarım.:A Tabi ama oda bugün yarışmaya oy verirse durum farklı.:A

Nihali bende destekliyorum iyi bi kız baya seveni de var kolay elenmez bence
Nihal çok komik bence az daha hırslı olursa kalır çünkü Fatmagül ve Müge'de baya kalmışlardı. Nihal'in hemen eleneceği zannetmiyorum. Belki en kötü ihtimal kendisi beni yazın ben elenmek istiyorum der. :D

Avatar Atakan'ın ben efendi buldum. Öyle herkes Turabi gibi demiş tamam belki biraz ona özenmiştir ama adamın onu taklit ettiğini zannetmiyorum.

Semih'e gelince bence iyi yarışıyor ben daha kötü bir performans bekliyordum. İleride bakalım neler yapacak. :D

Nihal çok komik bence az daha hırslı olursa kalır çünkü Fatmagül ve Müge'de baya kalmışlardı. Nihal'in hemen eleneceği zannetmiyorum. Belki en kötü ihtimal kendisi beni yazın ben elenmek istiyorum der. :D

Avatar Atakan'ın ben efendi buldum. Öyle herkes Turabi gibi demiş tamam belki biraz ona özenmiştir ama adamın onu taklit ettiğini zannetmiyorum.

Semih'e gelince bence iyi yarışıyor ben daha kötü bir performans bekliyordum. İleride bakalım neler yapacak. :D
Doğru kız ben nagihan seçerim dedi ama çalışanlar reji fln komik bulmasın gibi bişey dedi kendine güvenmesi lazım
İkiside boksör olduğundan oyun kazandıklarına yaptığı sevinç benziyo çünkü orada da kazandıklarında öyle yapıyodurlar bence hem ben Turabi gibi birisi olduğunu zannetmiyorum

Doğru kız ben nagihan seçerim dedi ama çalışanlar reji fln komik bulmasın gibi bişey dedi kendine güvenmesi lazım
İkiside boksör olduğundan oyun kazandıklarına yaptığı sevinç benziyo çünkü orada da kazandıklarında öyle yapıyodurlar bence hem ben Turabi gibi birisi olduğunu zannetmiyorum
Aynen Turabi farklı Atakan farklı.:)

Zaten hani Atakan'ın ben Turabi'yi taklit edeyim gibi bir havasıda yok. Turabi bile sosyal medyadan bir şey dememiş. Yani biraz abartıldı bu durum. :)