Survivor 2016 - 29.Bölüm Yorumları

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
58,709
Puanı
1,060
TV8 ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği, ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor bu akşam 29.bölümüyle ekranlara gelecek.

Bölüm hakkındaki yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. Survivor, yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da TV8'de!

@Maskeli Fedai @Billy Kane @eskici @Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash @HachiKo @GunesinOglu @sokak sanati @beyazsoy @EFE UYSAL @vadikızı @dosimosi @Doğu @Master.1000 @ABAY_06 ve diğer izleyen herkes...

Merakla bekliyoruz

Istatistikler guncellenmis Nagihan %70 ile zirvede, Gizem Memicte iyi performansiyla dikkat cekiyor.

3 hafta üst üste dokunulmazlığı kaybetmek kötü oldu, dün gece dışardaydım Atakan'a oy da atamadım.

@Bully aga atakan oylamada yoktu gecen hafta birinci oldugu icin

@Bully yunus elenir aga acunun oyunlari bunlar normalde tugba gecen hafta ezgiyi söylemisti simdi yunusu söyledi cünkü ezginin smsi yüksek acun yilmazi elememek icin tugbaya yunusu yazdirdi bence

@Bully yunus elenir aga acunun oyunlari bunlar normalde tugba gecen hafta ezgiyi söylemisti simdi yunusu söyledi cünkü ezginin smsi yüksek acun yilmazi elememek icin tugbaya yunusu yazdirdi bence
Yine başlamışız komplo teorilerine.

Ama mantıklı gibi duruyor dediğin, Tuğba 1 haftada noldu da Ezgi'den Yunus'a kaydı.

Anladım aga iyiymiş o zaman oy atamadım diye üzülmüştüm.

Yunus elenebilir gibi sanki, ama inşallah Eda gider.

İnşallah o olur, zirveyi hak etti o da.
O da isim söyleyecek o zaman.
Aynen, isim soylemesi gerekecek fazla secenegi olmayacak Mehmet,Ezgi ve Nagihan aksam ben Nagihanin performansi iyi dedi soylemem ama bakalim olacak mi birinci

Aynen, isim soylemesi gerekecek fazla secenegi olmayacak Mehmet,Ezgi ve Nagihan aksam ben Nagihanin performansi iyi dedi soylemem ama bakalim olacak mi birinci
Mehmet'i söyleyebilir ona gıcık kapıyor biraz sürekli kızıyor oyunlarda.