Survivor 2016 - 28. Bölüm Yorumları

Yazık iboyu çok kötu göstermese acun bari. Sonuçta bir kadın ağlıyor, acır bu yumuşak kalpli halkımız

Senin favorin kimdi @sürgünüm sıkı takip ediyomusun geçen seneki gibi.?
Tam düzgün karakterde biri yok ya. Atakan güçlü destekliyoruz ama dedikodu içerisinde yer alıyor bu delikanlı adama yakışmıyor. Nagihan belki de gelmiş geçmiş en iyi bayan yarışmacı ama kendini beğenmişin önde gideni. Damla çok güzel.
(her ne kadar mayo içerisinde göremesem de
) ama onun da Nihal gibi kötü bir yarışmacı varken Efe v Serkaç'la birlikte olup Semih'e yüklenmesine anlam veremiyorum. Güzelim sen zaten yarışmalarda başarılısın, SMS'de de çok iyisin bırak uğraşma bu işlerle. Bir de Nihal dururken Aylin'i elemesini hala kabullenemiyorum. Semih tam bir şovmen ağzı çok iyi laf yapıyor ama sırf SMS oyuna güvenip ''ben size soracağım'' yaklaşımı çok yanlış. Ya millet sana oy vermeyi bırakırsa n'apacaksın? Hani birazda yarışmalara ağırlık verse ya. Yine de diğer iticilere rağmen onu destekliyoruz. Ünlüler'den hemşerim Yattara'yı da en baştan destekliyorum. Kişisel dokunulmazlıklarla Kıbrıs'ı Nagihan ile birlikte garantileyecektir.

Yunus gider bence. En azindan bir erkek gider. Bu hafta giden erkek olursa haftayada gönullulerden bir erkek gider mesela Zafer.

Hem de fena
atakan demiştir iboyu kötü gösterin diye
acun birincisini mi kıracak
(yok böyle komplo teorisi
)
Aynen aynen Acun herseyi ayarliyor zaten sen sunu yap o bunu yapsin sen buna laf at falan
Iboyu zaten en basta sevmemistim.Atakan gonlumuzun birincilerinden

Damla'nın güzelliğinden @Forumdash 'da çok etkilendi onun hayranı.))

O kadar yuzsuz değildi ya.. alın sayı aldım derdi
Kız bilerek performas gösteremiyorum hatta acun bu suçlamayı kabul ediyorsun yanı (suçlama) dedi. gizem kıvırmaya basladi. sen hala kızı savunuyorsun. kız performansımı harcamak istemiyorum diyor daha ne demesini bekliyorsun))))

Helal be Nihal. o kadar erkek!! varkken biri çıkıp Ibrahime yaptığını yüzüne söyleyemedi. kız haksızlığa dayanmadı ve konuştu. hala sus puslar

Aynen aynen Acun herseyi ayarliyor zaten sen sunu yap o bunu yapsin sen buna laf at falan
Iboyu zaten en basta sevmemistim.Atakan gonlumuzun birincilerinden
Allah aşkına yapmayın Ancun bu kadar senaryo yeteneği var madem bir tane dizi tuttursun)))

İçerde senaryo yok.

Allahım deliriciğim
kısmetse olur sayfasına git, yeter bu akşam. Yarına da tartişma kalsın