Survivor 2016 20. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hee grup diyince grupların iç çatışması sandım. Zaten acun şikayecidir unlülerin açık ara yapmasından

Ohh be damla kasıntısı kaybetti
helal nagi

Ünlüler gönüllülere ağır darbe indirdi bugün.

Bir kişi de gönullulerden kazansaydı iki grupta lahmacun mu yemeye gidecekti? O ne öyle birleşme gibi😕

Semih yine süper oynamış tam kazanıyormuş))))

@Bully aga beyazsoy ne diyor ya adam atakani bir anda 1.likten 6.liga düsürdü nasil oluyor bu ben anlamadim hangi listede 6.olmus sen gördün mü o listeyi

Finalde iki üç kaybeti özelikle efecan hep görmüyor adamı aç izle ben sürekli efecan atakani gömdü yazmaktan Bıktım benim mesajlara bak istersen))) ben değil twiterdaki bu hesap diyor adam hafta hafta tutuyor.

https://twitter.com/x/status/707258370126962689

@Bully aga beyazsoy ne diyor ya adam atakani bir anda 1.likten 6.liga düsürdü nasil oluyor bu ben anlamadim hangi listede 6.olmus sen gördün mü o listeyi
Aga bırak ya bak ben bile cevap vermiyorum çünkü biliyorum ki cevap verince boşuna sinirim bozulacak hiç gerek yok.

2 kez Efecan'a kaybetti diye yerin dibine soktu adamı utanmasa yarışmanın en kötüsü diyecek.
beyazsoy birine taktı mı takar işte, canı sıkılmış Semih'ten sonra Atakan'a sarası gelmiş fazla kaale almamak lazım.

Aha aha atakana niye takayim adam finalde hep kaybediyor ben ne yapayım. atakan yenilince sadece mesaj atıyorum o kadar dedikodu yapıyor ortakliği karistiyor hiç umurunda olmuyor

Diriliş karşısında umduğunu bulamayan acun cumaya almış programı.

Acun az üç kağıtçı değilsin, bu hafta çok malzeme vardı o yüzden 5 gün oldu dedin şimdi de gelmiş Cuma da Survivor var diyorsun.

@beyazsoy sen sadece haftalik listeye mi bakiyorsun genel liste de 6.liga düsemez haftaliksa olabilir normaldir
@sokak sanati o liste yanlis

Atakan yine 1.

@beyazsoy sen sadece haftalik listeye mi bakiyorsun genel liste de 6.liga düsemez haftaliksa olabilir normaldir
@sokak sanati o liste yanlis