Survivor 2016 15.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Semih komedi ya iki kez parkura geç geldi birinde kaybetti diğerinde Mehmetin beceriksizligiyle kazandı Nihal sen geç geldin sen finali oynama diyince atar yapıyor))))

Nihal şaka yapıyor gizem de Semihin iyi yancısı oldu

. Semih ne şanslı utopyoda murat yancısı burada gizem))) semihe kız bir şey dedirtmiyor))) küre şimdiden küplere. Binmiştir)))

Bugün Atakan ve Nagihan yine çok iyiydiler helal olsun, Yunus ta 2'de 2 yaparak şaşırttı

Ünlüler bugün iyi oyun kazandilar tebrikler gönüllüler de bos bos kavgalarina devam ediyor :D

Fragmani bekliyordum acun neyine güvenerek survivoru carsamabaya da koydu diye ve fragman cikti güzel ama carsamba günü cok is yapacak bir fragman degil gibi ama belli de olmaz tabi ve yılmaz yine sacmaladi fragmanda :D

@ABAY_06 aga fena degil ama daha iyi olmasi lazim :D

Fragmani bekliyordum acun neyine güvenerek survivoru carsamabaya da koydu diye ve fragman cikti güzel ama carsamba günü cok is yapacak bir fragman degil gibi ama belli de olmaz tabi ve yılmaz yine sacmaladi fragmanda :D

@ABAY_06 aga fena degil ama daha iyi olmasi lazim :D
Bugün azbişey göz attım Atakan mıdır nedir o ne biçim yarışıyor öyle adam herkse darman duman ediyor parkurda. :D