Survivor 2016 - 108. Bölüm (Çeyrek Final) Yorumları

Ama bak hala hilmi daha yüksek alabilirdi diyorsun eski hilmiden bahsediyordun all starda ki hilmi merveyi gecemezdi aksine gecseydi ben ona inanmazdim bugün oldugu gibi acun yapti derdim all starda merve hilmiden üstündü ve onu eledi
zaten ben bu aksamki sonuctan bahsetmiyorum bu sonuc normal olabilir belki semih zaten survivorda görünmüyordu bile bugün cikti ortaya ama yarin atakani elerse acuminati iyi is cikarmis demektir ki eleyecek rahat olabilirsin damla finalde

Hak eden üst tura çıktı, tartışacak bir şey yok zaten.

Adım adım şampiyonluğa.

Semih Nagihan olursa izlerim ancak! Olur mus ence? onlar? best star olursa cidden ? ?

size de sorayım olur mu best star seneye sizce? @DarkLeqenD @Maskeli Fedai @Yiğitt
@MasacRE- @beyazsoy
Best Star falan olmayacak, ümitlenme boşuna.

Daha geçen yıl All Star oldu, bunun üzerine hemen Best Star yapmaz. Birkaç yıl sonra olabilir.

Sen beyazsoya ne bakıyorsun.

Damla tam tersine çok övülmüş.Final vtrlerinde Damlanın hep kazandığı oyunları ve ağlamalarını koymuşlar.Semihinkine devamlı şirin gönüllülere laf söyleyen cümlelerini kullanmışlar.

Survivor özeti bölümünde de Semih neredeyse yoktu bile.

Hak yendi hak.Damla Semihi hayatta eleyemez yahu buna kim inanır

Semihin sevenlerinin sayısı diğer yarışmacıların toplamından daha çok.Burda mesele Acun'u yenmek ama onu yenemedik işte yapacak birşey yok

Son düzenleme:
Teker teker gidecekler [emoji3] [emoji3]

Damla hak ediyordu. Ama keşke Atakan ile finalde karlılaşsaydı [emoji17]

Nagihan neden az oy aldı biliyormusunuz baştan beri nagi tam bir duruş sergilemedi
önce tuba ile arkadaş oldu seni yazmam falan dedi sonra atakanın yanına geçti ve
hatırlarsanız açıkca demişti ki kim bana oy kazandıracaksa onun yanında olurum
gibi birşey demişti yanlış hatırlamıyorsam tabii ayrıca tavırları da ödül oyununu
kaybetmişlerdi dedi ki orda dedi ki haketmiyorlar arkadaş dedi o ödülü haketmiyorlar
nasıl alırlar dedi acun göstermesine gerek yok ki millet izledi zaten bunları hırsı falan
kadın kaybetmeyi bilmiyor ama acunun dediğine göre nagi bayağı oy almış

Semihe gelince semihi birşey göstermeye gerek yok semihin karakteri bu kaybetmesinden
sonraki yorumlarında sanırım sakatlığımın etkiside oldu diyor bugüne kadar yaptıklarını
hiç demiyor arkadaşım sen gizemin sivilceleri ile dalga geçtin şehvetli dedin ve hep
büyük konuştun teker teker gidecekler dedin ve hep semih şunu diyordu ben elersem
atakanı kıbrısta da elerim bu kelimeyi ben bir çok kez duydum semihten
semihe kaybettiren davranışları hareketleriydi haksızlıklar yapıldı bana diyor
gönüllüler takımında dokunmazlık oyunlarında oynamadın ama ünlülere geçince
oynamaya başladın zaferin diskalifiye olmasına sebep oldun serkaya serkaç efecana
efecik dedi çocuklar dedin he yanlış anlamayın serkayı yada efecanı savunma
adına demiyorum izlediğimi yorumluyorum daha fazla uzatmıyım seyirci bunları
unutmaz ütopyadaki semihin hareketini unutmaz..

Ütopyadaki görüntü Acun tarafından bizzat yalanlandı

Yalanlansın seyirci söylenene değil izlediğine inanır herkes izledi o videoyu

Allah için o kısacık videodan nasıl üstün görme yeteneğiyle anlarsınız tebrik ediyorum
)))

Hala diyorsun Semih onu dedi Semih bunu dedi yahu çocuğun üstüne yürüdüler fiziki şiddet uyguladılar.Tüysüz kedi küçücük boyun var vs hakaret ettiler küfür ettiler.Semihte saygı çerçevesinde hadlerini bildirdi.Ölü balık gibi bakıyor bile dediler.

Teker teker Gidecekler sözü bu sezona damga vuran bir olaydı ve o zamanlar herkes Semihi destekliyordu bu davranışlarından ötürü.Dokunulmazlıklarda oynamaması da normaldi.

Bu kadar fanı olan biri Damlaya falan elenmez kafa bulmasın kimse

Ben semih haksız serkayla haklı demedim iki tarafında hataları var yemek olayında
iki tarafta haksızdı dokunmazlık oyununda oynamaması normalmi takım
kaybetsin diye oynamadı ya bak ben serkaya da efecana gıcıktım savunmuyorum
kimseyi nasıl ki semih serkaç efecik diyemezse efecan da semihe kötü kötü kalpli
diyemez yerden yiyemezsin diyemez iki tarafında hatası var
semihin fanı çok ama oylamada bayağı oy almış zaten acun söyledi bunu semihi
hiç izlemeyende gıcık olabiliyor benim kızkardeşim ne survivor izledi nede ütopyayı
ben izlerken arada bakıyordu göz ucuyla geçen dedi ki favorim semih ama gıcık olduğu
için hiç izlemeyen kız bile gıcık oluyorsa insan kendine bakmalı diye düşünüyorum

İşte diyorum Ütopyanın ve Survivorun en çok konuşulan adamı Damlaya elenmez.Adamı vtrlere bile koymamışlardı 1 haftadır ekranlardan uzaklaştırdılar vs vs birde onaylanmayan smsler var

İşte diyorum Ütopyanın ve Survivorun en çok konuşulan adamı Damlaya elenmez.Adamı vtrlere bile koymamışlardı 1 haftadır ekranlardan uzaklaştırdılar vs vs birde onaylanmayan smsler var

Sana birşey diyim mi bende damlanın yarı finale geçmesine şaşırdım çünkü ben
semihi finalde atakanla oturacaklar o zaman elenir diye düşünüyordum serkayın
finale kalmasını hiç beklemiyordum dün akşam da semih geçer diye düşünüyordum
smsler neden onaylanmaz ki onu anlamadım ben

Nerden anladın damlanın çıkacağını
ben şaşırdım damlanın geçmesini beklemiyordum
ben semih geçer diye düşünmüştüm ben semihcilerin atakana atacağına düşünmüyorum ya

Nasıl geçemezdi ya çokta iyi geçerdi performans olarak Merve'den çok çok iyiydi.sadece SMS i ona oranla düşüktü ama normalde çokta rahat geçerdi onu performans olarak.. orada hilmi turabi hakan hasan tarzında güçlü yarışmacılar dururken merve finali kazansaydı kimse birşey demeyecekti ama damlanın böyle güçlü yarışmacıları elemiş olmalarına niçin itiraz oluyor?atakanı eleyebilirmi bilmiyorum ama böyle bir sonuç olursa da buna hilemi diyeceksiniz?

Son düzenleme:
@Forumdash @Maskeli Fedai ben ta programin baslarindan beri semihin finali görmeden elenecegini hissettigimi söylemistim ve kötu bir ayrilik olacagini acunun gönullulere elettireceginide yazmistim.
Hersey en basindan beri kurgu. Bunu her sene bir sekilde gösteriyor. Bu sene icine etti acun haksizliklarla. Basindan bu yana baya haksizliklar yapildi.
Acunun favorisi serkay degil damla. Bu aksam baya oy attirir adamlarina. Bakalim atakan bu oyunu bozabilecekmi

İnşallah Atakan bu oyunları bozar dosicim ya onun şampiyon olmasını istiyorum ben

Bu akşamki oylamada final için kazanan yarışmacı Atakan olur.ayrıca ortada oyun yada kurgunun olduğunu sanmıyorum.damla başarılı bir yarışmacı olduğu için buraya kadar gelmeyi başardı

Bu akşamki oylamada final için kazanan yarışmacı Atakan olur.ayrıca ortada oyun yada kurgunun olduğunu sanmıyorum.damla başarılı bir yarışmacı olduğu için buraya kadar gelmeyi başardı

Turkuazcım semih severler sms ilgili paylaşım yapmışlar twiiterde damlaya oy
gitmiş semih te de diyor ki kullanım dışı birde oylarıda sayılmamış semihin

@dosimosi
dosicim bak twiiterde paylaşmışlar

Son düzenleme: