Survivor 2013'ün Şampiyonu Hilmicem Kimi Beğeniyor?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

Survivor Ünlüler - Gönüllüler 2013'ün şampiyonu olan "Hilmi Cem İntepe" kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi ve Survivor'da en beğendiği kızın kim olduğunu açıkladı!

Star TV'de ekrana gelen Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dünyanın en zor yarışması Survivor, bu sene de çok konuşuldu! Geçtiğimiz günlerde ekrana gelen final bölümüyle bu senenin şampiyonu olan Gönüllüler takımının temsilcisi "Hilmicem İntepe" final gecesi kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

"Survivor'da en beğendiğiniz kız yarışmacı kimdir?" sorusuna epey bir düşünüp cevap veren Hilmicem İntepe, Gönüller takımından ilk elenen yarışmacılardan olan Emel Erdamar'ı güzel bulduğunu dile getirdi. Yarışmadan erken ayrıldığını ama o süreçte Emel'in doğal bir güzelliği olduğunu fark ettiğini dile getiren Hilmicem İntepe bu zamana kadar olan tüm Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de ilk kez gönüllüler takımından bir 1. çıktığını ve onunda kendisinin olduğunun sevincini yaşadığını da belirtti.

Bence en güzelleri Duygu, Larissa ve Fatmagül'dü.

Bence en güzelleri Duygu, Larissa ve Fatmagül'dü.
Katılıyorum. Eğer doğal güzellik diyorsanız bu en belirgin Duygu'daydı ama Fatmagül ve Larissa'da adada kaldığı süreçte güzelliklerinden ödün vermediler.

Benim en beğenmediğim isimde Irmak Atuk ve Bennu Gerede idi. Makyajsız hiç güzel olmadıkları ortadaydı ve Survivor'da hiç beklediğim bir performans sergileyemedi. Bennu makyajlıda güzel değil aslında ama neyse.

Bu konu özellikle @Arslan Bey 'i ilgilendirebilir

Güzeldi evet, fiziği de çok iyiydi. Ancak fazla kalmadı.

Survivor'da en güzel ve en başarılı kadın yarışmacısı kesinlike Duygu'ydu

Duygu da ayrı bir güzellik. Mustafa Ceceli'nin klibinde yer alması bende ona karşı ilgiyi arttırmıştı. Çok hırçın biri ama güzel yani.

çok zevksizmişin be hilmicem
en güzelleri duygu fatmagül ve larissaydı

Esra beni tüm konularına etiketleyebilirsin ama Survivor ve Acun'un programları ile ilgilenmiyorum.
@dizi kolik

bence de en güzelleri açık ara emeldi