- Katılım
- 15 Aralık 2011
- Mesajlar
- 18,975
- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
Survivor Ünlüler - Gönüllüler 2013'ün şampiyonu olan "Hilmi Cem İntepe" kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi ve Survivor'da en beğendiği kızın kim olduğunu açıkladı!
Star TV'de ekrana gelen Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dünyanın en zor yarışması Survivor, bu sene de çok konuşuldu! Geçtiğimiz günlerde ekrana gelen final bölümüyle bu senenin şampiyonu olan Gönüllüler takımının temsilcisi "Hilmicem İntepe" final gecesi kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.
"Survivor'da en beğendiğiniz kız yarışmacı kimdir?" sorusuna epey bir düşünüp cevap veren Hilmicem İntepe, Gönüller takımından ilk elenen yarışmacılardan olan Emel Erdamar'ı güzel bulduğunu dile getirdi. Yarışmadan erken ayrıldığını ama o süreçte Emel'in doğal bir güzelliği olduğunu fark ettiğini dile getiren Hilmicem İntepe bu zamana kadar olan tüm Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de ilk kez gönüllüler takımından bir 1. çıktığını ve onunda kendisinin olduğunun sevincini yaşadığını da belirtti.