Survivor 10. Bölüm Fragmanı

eskici

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,264
Puanı
1,060
Acun Ilıcalı'nın yapımını ve sunumunu üstlendiği Türkiye'nin çok izlenen yarışma prigramı olan Survivor'un 10.bölüm fragmanı yayınlandı.

Fragman çok iyi olmuş. İki tarafta da sinirler geriliyor. :D

Semih Damla ile kavga ediyor. :D Oyunda da baygınlık geçiyor ciddi bir şeyi yoktur inşallah geçmiş olsun diyelim.

Elemelerin baslamasi ise yaramis gibi bölüm baya güzel olacak gibi görünüyor :D semih de bayginlik geciriyor insallah kötü bir seyi yoktur.
@Bully aga bence bu zamana kadar ki en iyi fragman olmus elemelerin baslamasi iyi olacak gibi :D

Elemelerin baslamasi ise yaramis gibi bölüm baya güzel olacak gibi görünüyor :D semih de bayginlik geciriyor insallah kötü bir seyi yoktur.
@Bully aga bence bu zamana kadar ki en iyi fragman olmus elemelerin baslamasi iyi olacak gibi :D
Aynen aga elemeler olmayınca sıkılıyordum valla izleyesim gelmiyordu artık daha bir zevkle izlerim. :D

Acun yarışmayı uzatayım diye iki tane gereksiz ismi kakaladı zaten takıma. ss

@Bully evet aga yarismayi uzatayim diye gereksiz seyler yapti bundan sonra daha güzel olur bence de :D

Yarışma bu sezon kesinlikle daha heycanlı.. geçen sezon bana yarışmacıların hareketleri çok yapmacık geliyordu. Anıl'ın sakatlık nedeniyle nerdeyse finale kadar oturması zaten ayrı bir komediydi. Denk geldikçe takib etmeye çalışacağım bu sezonu.

Semih utopyayi yata yata finaline gelmişti.. Alışmış kudurmuştan beterdir hesabı survivoru da yatarak geçirecek sanırım))). Adam dün takımı sattı bu kez vücudu kendini sattı bakalım nereye kadar oynamadan gidecek survivorda

Adamlar semihe çak yapıyormuş. Buna bile atar tapiyor)). Daha program başında ben kazanınca kimse çak yapmıyor diye kızıyordu)))

Semih işte her durumda "madur yalnızogullari"

Forum İstatistikleri

Konular
176,235
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs