Survivor Ünlüler-Gönüllüler'in Şampiyonu Kim Olur?

Kim şampiyon olur?

• Turabi

Oy: 9 30.0%
  • Gökhan Keser

Oy: 21 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Olumlu birşey mi diyecek dedim dostum ben? İt demiş adam orada olumlu yandan nasıl bakıcaksın olaya? Bu bana köpek demek istedi.Köpekler sadıktır gibi mi düşünücektim.Ne Turabi nede Gökhan zerre umrumda değil ama Turabi'nin karaktersiz olduğuda ortada.

Son oyunda Acun bey yine adaletsizliğini gösterdi. Durum 7-7 sıra Gökhan ve Sahrada, adam oraya Merve ile Turabiyi çıkarıyor...

Tolga'yı kayırdığınız oyunlara sayın o zaman.Tolga oynamadığı ve sakat numarası yaptığı için kaç oyun kaybettik biz orada ne adeletler vardı Acunn'da demiştir o kadar adeletsilik oldu biraz kayırayım şunları.Bu çok normal.

Serenay dedi Tolgayı bize yazdırmak için elinden geleni yapıyordu.O adada kimse masum değil
kimse kimseyi zorla şunu yaz diyemez kaç yaşında bayan o da en yakın arkadşı tolgayı yazmasaydı yazdığına pişman olup bunun sorumlusunu gökhan olarak göstermek çok ayıp

Mervede mi iç güzellik var

Dün o ağlamasını o kadar çok bekledim ki

Tolga sakatlandığında hiçbir adaletsizlik olmadı. Ünlüler dediler zaten biz inanmıyoruz. Ahmet gerçekten sakatlandığı için gönüllülerden 1 kişi oynamadı. Ama Tolga yalandan yaptı diye Acun gönüllülerden kimseyi çıkarmadı. Gökhan ve Merve nefes nefese kalıp Tolganın yerine de oynadılar.

Gönüllüler kazanınca ama Gökhan ile Merveyi tebrik etmeği biliyorlardı, Tolganın yerine siz oynadınız diye, kaybedince mi kötü oldular?

Açıklama: (3.50`ye bak)

Savunacağınız en son isim TOLGA olsun

Evet kötü oldular turabi eli sakat halde oynadı 4 oyunun birini aldı helal olsun !
GÖNÜLLÜLER HELAL OLSUN ÇOKDA İYİ OLMUŞ

Bilmiyortum acıdı içim.
Ben öyle bir sevindim anlatamam

Acunn o dediğini çok güzel açıkladı sen Duygu'dan sonra bırakınca kaçırmıuş oalbilirsin.Sözden dönmekj her türlü sözden dönmektir.
Ama şöyle bir durum söz konusu. Merve Serenay'a senin oy yüzden iyi Tolga'yı elersin gözüyle bakmış olabilir. Zaten bunuda ona söylemişti. Ahmet o zaman yarışlarda başarılı bir performans sergilediği için onu riske atmakistememiş olabilir.

Yada şunu söyleyeyim. Serenay bu sene Duygu'dan sonra en çok sevdiğim yarışmacıydı. Ama Tolga'yı yazınca onaçok kızmıştım. (her ne kadar Tolga'yı sevmesemde.) Diyorki psikolojik baskı altında kaldım. Belki Merve'de psikolojik baskı altında kaldı. Olamaz mı?