Ne gerçek yüzü ben her zaman söyledim bunu sen yeni anladıysan bunu ben ne yapim bbİşte gerçek yüz en kötü zamanda ortaya çıkarmış !!
OK bb
Onu demiyorum kaç haftadır gökhancılardan en iyisi olarak bildiğim gökhancı olarak düşünmesek bile iyi tanıdığım biriinin triplere bak ? Laf yedirtme çabaları ?Ne gerçek yüzü ben her zaman söyledim bunu sen yeni anladıysan bunu ben ne yapim bb
Ben söylediğimi söyledim siz sevinin burda size bişey demedimki ben hiç ben ?Onu demiyorum kaç haftadır gökhancılardan en iyisi olarak bildiğim gökhancı olarak düşünmesek bile iyi tanıdığım biriinin triplere bak ? Laf yedirtme çabaları ?
Nasıl demedin ?Ben söylediğimi söyledim siz sevinin burda size bişey demedimki ben hiç ben ?
Yahu sen çağırdın beni bişeyler dedin bende konuşmaya başlaım sana cevap olarak yoksa ben diek gelip sana bişey dedimmi ?Nasıl demedin ?
Daha ne diycektin ALLAH aşkına?
Bişi diycem olmuycak ama yani gelip neyse
İşte insan yerine koyup çağırdık konuşmak için muhammeleye bak işte suç bendeYahu sen çağırdın beni bişeyler dedin bende konuşmaya başlaım sana cevap olarak yoksa ben diek gelip sana bişey dedimmi ?
Bak benle doğru konuş yada hiç konuşma !İşte insan yerine koyup çağırdık konuşmak için muhammeleye bak işte suç bende
Yanlış bişi konuşmadım !!Bak benle doğru konuş yada hiç konuşma !
Neyse arkadaş senle tartışmıyorum artık yoksa kötü yerlere gitcez okYanlış bişi konuşmadım !!
Seni çağırdım konuşmak için muhammeleyi görüyorum 😉
Ben zaten bişey demiyorum artık ))@ABAY_06 sakin ol aga , boşver))
Tartışılcak bişi yok zaten gerek yok 😉Neyse arkadaş senle tartışmıyorum artık yoksa kötü yerlere gitcez ok
Ben zaten bişey demiyorum artık ))
Şuan iki konuşuyoruz heryerden çıkmak zorunda mısın ?@ABAY_06 sakin ol aga , boşver))
Ok anladık şampiyon olduTartışılcak bişi yok zaten gerek yok 😉
Şampiyon belli survıvor bitti bu kadar 😉
Şuan iki konuşuyoruz heryerden çıkmak zorunda mısın ?
Tarafını belli et heryerde bence sen
İşte bu sen busun ne o laflar onu söylüyorum sana işteOk anladık şampiyon oldu
Arkadaş ben sana cevap verdim sende bana cevap verdin artık uzatma yeter dahaİşte bu sen busun ne o laflar onu söylüyorum sana işte
Bir yarışma için kalp kırmaya değmez onu belirtiyorum
Al bitti yarışma kaldık biz bize
Uzatan ben değilim zatenArkadaş ben sana cevap verdim sende bana cevap verdin artık uzatma yeter daha
Evet sen değilsin benim ))) devamlı yazıyon ok diyorum tama diyorum yazıyosunUzatan ben değilim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?