Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga bunlar işte turabi zihniyeti bu mesajları bize gösterip 15 saniyemi çaldığın için seni kınıyorum
Daha ağırları da var ama ceza almamak adına eklemedim adamın twitter hesabını işgal etmişler resmen

Türkiye Gündemi
Nokta (.)

Twitır mivıtırla olmuyor bu işler adamlıkla oluyor ve Turabi haketti

Sorma içim yanıyor..
Senin Akın destekledi adama uğursuzluk geldi

Twitır mivıtırla olmuyor bu işler adamlıkla oluyor ve Turabi haketti

Senin Akın destekledi adama uğursuzluk geldi
Turabi ve adamlık söylemesen bilmeyecektim. Bayrak direğini tutup önce ben o amaçla yapmadım deyip sonra başka yöne çeken birisi gözümde adamlık vasfını kaybetmiştir isterse kralı olsun. Gökhan'ın hiçbir şekilde böyle bir davranışını görmedik adam oyununu kazanıp efendi gibi köşesine çekiliyor.

adamlık mı
ulan maskeli fedai aga beni sinir etmek için mi adam yazıyon şu sprittizciye neyse sinirlenmeden çıkayım ben

Zaten ancak direklerden saldıracak kadar acizsiniz

adamlık mı
ulan maskeli fedai aga beni sinir etmek için mi adam yazıyon şu sprittizciye neyse sinirlenmeden çıkayım ben
Senin ne işin var bu konuda

@takas sen espri yapma

@Maskeli Fedai devlet meselesi haline getirmeyin
)
Yani tarafını belli et kardeşim

Turabiyi destekleyen arkadaşlar, Turabi yarın herkesin kapısına 20.000 TL bırakacak.
Adam gbi adam helal.
))))

iyi uykular da bana niye söylüyon benimde okumam gereken 700 sayfa var

Finaler var dimi senin kolay gelsin sana.
@takas

Zaten ancak direklerden saldıracak kadar acizsiniz

Senin ne işin var bu konuda

Yani tarafını belli et kardeşim
Sadece bayrak olsa yine iyi. Oyun sonrası karşı tarafı tahrik etmeleri, iğneleyici lafları, yaptığı şeyleri yapmamış gibi sunması ve tüm bunları yaptıktan sonra anadoluyu ve anneliği alet ederek duygu sömürüsü yapması.

Neyse; yeteri kadar yazdım yine de şampiyon Turabi'yi tebrik ediyorum o kadar hafta yarıştı. Kara Para Aşk'ı izleyip yatacağım herkese iyi geceler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...