Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek şampiyon kara fare

[HASHTAG]#GokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#AdaminDibiGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#SampiyonGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#SurvivorGokhan[/HASHTAG] [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#AdaminKarekokuGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#AdamGibiAdamGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#GercekSampiyonGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#SampiyonGokhan[/HASHTAG]

Şuan resmi olmayan sonuçlar : %53 Turabi %47 Gökhan Oylamanın bitmediğini de hatırlatalım

[HASHTAG]#GokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#AdaminDibiGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#SampiyonGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#SurvivorGokhan[/HASHTAG] [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#AdaminKarekokuGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#AdamGibiAdamGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#GercekSampiyonGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#SampiyonGokhan[/HASHTAG]

Acun da Turabi gibi kzanınca bi tuhaf tuhaf hareketler yapıyor
Ego manyakları

Alp güldürdü.

Hala devam mı ediyor ben hayal mı görüyorum. Şu Acun kadar izleyiciyi kullanan birisi yoktur herhalde. Yazık millet heyecanla bekliyor..

Acun Ilıcalı'yı tebrik ediyorum. Ekibini de ön plana çıkartıyor. Emeğe saygısı var. Bu da iyi bir şey tabi ki.

daha açıklanmadı mı hadi lan

@Maskeli Fedai aga sakin ol sprittizci turabinin gerçek yüzü ortaya çıktı diye niye sinirleniyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...