Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tweetleri bir bulsam. .ss Neyse Gökhan'ın kazanmasını istiyorum zaten bir anlık gaflete geldim.

Zaten Gökhan'ın yeri ayrıdir bende.

Burak Özçivit'in de tweetini gördüm. Onlar da arkadaşlar sanırım. Hatta iğrenç bir resimleri var ikisinin.

Biri tweet atmıştı bulamadım.

Turabi diyor ben canımlı cicimli konuşamam. - He konuşamazsın sen canımlı cicimli dans edersin.

Turabinin ağlama görüntüleri, acitasyon şov.

Gökhan kazanmayacak çünkü ağlamadı. Efendi olması bir şeyi değiştirmiyor.

Insanlar butun sahteliklerini bir bir yuzune vuruyor turabi denen cakma delikanlI bozuntusunun

[HASHTAG]#AdaminDibiGokhanKeser[/HASHTAG] 'e yolladığım 100 mesaj helal olsun o şampiyonluğu sonuna kadar hakediyor

Ne yapıyor bu Acun yav. Yanlışlıkla Ahmetin görüntülerini getirdi Turabiden sonra, sonra O Ses Türkiyeye geçti, sonra Survivor`un fragmanını verdi. Bir ara Sihirli Annemi yayınlayacak diye korktum.

Dikkat ettiyseniz Turabinin görüntüleri yayınlandı ve canlı yayın başladı. Gökhan yayınlanmadı.

Ahmet Dursun'un yarışmadaki macerası ne alaka? Bir de arada O Ses stüdyosunu gördüm.

10 dakka izledim de turabinin sahtekarlıklarını bir bir söylüyo millet adamın konuşmasından tavırlarına herşeyi ofsayt
bi dediği bi dediğini tutmuyor

o değilde şu mert e gıcık oluyorum ya hareketler ne öyle adam gibi dursana

Gökhan Keser survivor tarihinin en efendi en karakterli adamlarından biri kesinlikle kazanmalı eğer acitasyon yapıp ağlayan turabi kazanırsa bu iş bitmiştir

Acuna bak be. Turabinin fragmanını verdi bitti. Gökhanı tanıtmadı bile. Adam sonuçları çoktan hazırlamış!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...