Her türlü şampiyon TURABİ <3keşke halk karar verse ama acun karar veriyor malesef
Her türlü şampiyon TURABİ <3keşke halk karar verse ama acun karar veriyor malesef
acun ona arabayı vererek hayatının kıyağını yaptıkeşke halk karar verse ama acun karar veriyor malesef
inşallah ama acun turabiye verecek gibi duruyorgökhan şampiyon olur turabinin sınırı buraya kadar o sınırın ötesine geçemez
ben tam tersini düşünüyorum gökhan çok rahat alacakinşallah ama acun turabiye verecek gibi duruyor
Baktın şampiyon olamaycağın hem duygu sömürüsüne başladınyav he he
inşallah ama acun bu belli olmaz inşallah gökhanın hakkını yemezben tam tersini düşünüyorum gökhan çok rahat alacak
alakası yok ben hep bunları söylüyorum sadece şimdi deil her zaman söyledim acuna inanmıyorumBaktın şampiyon olamaycağın hem duygu sömürüsüne başladın
İzleme o zaman yarışmalarınıinşallah ama acun bu belli olmaz inşallah gökhanın hakkını yemez
alakası yok ben hep bunları söylüyorum sadece şimdi deil her zaman söyledim acuna inanmıyorum
efendilik desen var oyunlarda ki performansı tavan yapmış başkaları gibi duygu sömürüsü taktikleriyle halkı acite etmiyor yani anlayacağın gökhan keser tam bir survıvor acun bunları görmüyor mu sanıyorsuninşallah ama acun bu belli olmaz inşallah gökhanın hakkını yemez
sende varya önceden yalan diyordun şimdi acun turabiyi tutuyor diye gerçek diyorsun çakalİzleme o zaman yarışmalarını
İnanmıyosun madem
kuru iftirasende varya önceden yalan diyordun şimdi acun turabiyi tutuyor diye gerçek diyorsun çakal
inşallah öyle olurefendilik desen var oyunlarda ki performansı tavan yapmış başkaları gibi duygu sömürüsü taktikleriyle halkı acite etmiyor yani anlayacağın gökhan keser tam bir survıvor acun bunları görmüyor mu sanıyorsun
turabiye arabayı vererek turabinin survıvor macerasını kapattı
bunu demeniz gerçektende komik ve saçma artık acun resmen tutuyor siz ne diyorsunuz yuhkuru iftira
Hem acun niye turabiyi tutsun
Yav heheinşallah öyle olur
bunu demeniz gerçektende komik ve saçma artık acun resmen tutuyor siz ne diyorsunuz yuh
hakeden kazandı dicem sen ne diycen sende yalan diycenYav hehe
Gökhan akşam şampiyon olursa napcan ?
Acun doğuruyu buldu diycen
Demediğini bırakmadın derken@Eray Güler sen turabici ne zaman oldun daha geçen gün Yiğit'e dedikleri yüzünden demediğini bırakmadın ?
Ben dememhakeden kazandı dicem sen ne diycen sende yalan diycen
Biz açığız ama bizimkinin sizinki gibi yanlışları hiç olmadı hep efendiydi adam gibi adamdıDemediğini bırakmadın derken
Ben başından beri iki favorim var YİĞİT___TURABİ !!
Son laflarıma dikkat et yiğiti yazmasına değil yiğiti yazmasındaki üslubuna kızdım
Ben yeri gelince favorimede kızarım ama siz öyle açık değilsiniz
Ben demem
GÖKHAN hak etti
Hindistan cevizini ben çalmadım doğruBiz açığız ama bizimkinin sizinki gibi yanlışları hiç olmadı hep efendiydi adam gibi adamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?