Az önce aldığım habere göre ÖDÜL =) GÖNÜLLÜLERİN@KayıpSehir yüksek ihtimal Yiğit gidecek tüyoya gerek yok
ELENEN =) SAHRA !
Az önce aldığım habere göre ÖDÜL =) GÖNÜLLÜLERİN@KayıpSehir yüksek ihtimal Yiğit gidecek tüyoya gerek yok
umarım yenmiştirAcun'un oyunlarına akıl sır ermez abi kafam karman çorman valla parçaları birleştirmeye çalışıyorum hala. Eğer cidden Akın'ın hakkı yendiyse bir daha Survivor falan izlemem ben demek ki her şey yalan dolanmış. Acun'dan açıklama bekliyoruz.
inş@KayıpSehir yüksek ihtimal Yiğit gidecek tüyoya gerek yok
hayır olaaaamaz!!!!ÖDÜL==) GÖNÜLLÜLERİN !
ELENEN ==) SAHRA IŞIKMIŞ !
DÜNKÜ ALDIĞIM ADMİN ! @Maskeli Fedai o sayfa öyle söylüyor
Hadi herkes anlarım da Sahrayı tutanı ilk defa görüyorum.hayır olaaaamaz!!!!
turabiye karşı korkmadan gider yapan tek kişiHadi herkes anlarım da Sahrayı tutanı ilk defa görüyorum.
O sayfa ne derse doğru valla bilememhayır olaaaamaz!!!!
İkide bir Turabi benim şampiyonum diyor. Ne gideri?turabiye karşı korkmadan gider yapan tek kişi
o sayfa bugün yanılcak.O sayfa ne derse doğru valla bilemem
Arabayı TURABİ alacak dedi TURABİ aldıo sayfa bugün yanılcak.
turabi sahranın huyuna gidince sahra da gişeleri tekrar açtıİkide bir Turabi benim şampiyonum diyor. Ne gideri?
Sen Merveyi izleseydin Turabiyi gömdü. 4-1 yendi.Turabi sinirden topu ısırıyordu.
umarım yenmiştir
inş
Admin dün Yiğit gidecek diyordu amaÖDÜL==) GÖNÜLLÜLERİN !
ELENEN ==) SAHRA IŞIKMIŞ !
DÜNKÜ ALDIĞIM ADMİN ! @Maskeli Fedai o sayfa öyle söylüyor
Arabayı TURABİ alacak dedi TURABİ aldı
ÜNLÜLER kazanacak dedi ÜNLÜLER kazandı
Ben Sahrayı hiç sevmiyor çok antipatik bir kız. Turabiye de aşıq.turabi sahranın huyuna gidince sahra da gişeleri tekrar açtıada konseyinde herkes turabinin yakınından geçemezken sahra lafta ata ata yazıyordu. adada da şunu sana hazırladım, afiyet bal şeker olsun vs şeyler demedi o kavgadan sonra.
izledim dokunulmazlığı, merve cidden çok çok başarılıydı. içim incine incine mervenin zaferini izlemek kötüydü.
Yiğit gidecek lafını fan club sayfası yaptıAdmin dün Yiğit gidecek diyordu ama
Kesin kaynaklarım var diyorO KADAR MI 12 DEN vuruyor o kişi
Ödülü bilmemde bro giden Yiğit olcak gibime geliyor ?Az önce aldığım habere göre ÖDÜL =) GÖNÜLLÜLERİN
ELENEN =) SAHRA !
Sahra'yı bırak Gökhan varken sevmiyoum kızıumarım yenmiştir
inş
evet sanki turabiye karşı biraz daha farklı, o durumun bende farkındayım.Ben Sahrayı hiç sevmiyor çok antipatik bir kız. Turabiye de aşıq.
akının olduğu sahneyi silerler , aynı hatayı iki kez yapmazlarAkşam AKIN yine olacak
İple çekiyorum akşamı
demsin, morelimi bozmasın.Y
Yiğit gidecek lafını fan club sayfası yaptı
Sen bilmyiosun maskeli fedai biliyor
Kesin kaynaklarım var diyor
O admin hiç yanılmıyor.Y
Yiğit gidecek lafını fan club sayfası yaptı
Sen bilmyiosun maskeli fedai biliyor
Kesin kaynaklarım var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?