Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşeye tamam derim okey haklısın !
Ama sen o adama SÖZ demişsen ölümde bile o laftan dönmüyceksin !
Benim adamlığımda verilen SÖZDE durmak vardır !
Sözünü tutmayan birisini Ne HALK BİRİNCİ YAPAR NE GÖNÜL 😉
Serenay ve Tolga kardeş miydi ? Tolganın kendi kendine girdiği ben onu sahiplendim havasıydı sadece ! Serenay'a orda baskı yaratıldı herkes gördü !
Kurşun sesi kadar hızlıdır yaşamak ama zordur kurşunu havada, sevdayı yürekte tutmak alışkın olsada yürek ayrılıklara yoktur kitabımızda dostları satmak. 😉

hacı sen iyice saçmalamya başladın turabiyi yargılayacak çok yön var sen merak etme ayrıca hiç acıtasyona falanda girme turabide normalde o parayı kazanır zaten mesleği belli çünkü

Dediğim gibi Survivorda dostluk yoktur. Hepsi oraya kazanmaya gitmiş. Kim kazansa parasını bölmeyecek kimseyle.

Gökhan ve Ahmet çok çok iyi yarışmıştılar o oyunda. Senin vicdanın el verirmiydi o süper yarışan yarışmacıları elemeye?

Gerçek hayatta olsa haklısın. Ne kadar kötü performans sergilerse sergilesin asla ama asla dostumu elemek istemem ama orası SURVİVOR! Orda daha yeni tanıştılar ne dostluğu? Serenay birinci olsaydı parasını Merveye mi verecekti? En sona ikisi kalsa bile rakip olacaklardı. Merve en doğrusunu yaptı.

Serenay Ahmetin ismini yazsaydı şu an elenmemişti. Kendi etti kendi buldu. Merveye suç atarak aradan çıkmak kolay.

hacı sen iyice saçmalamya başladın turabiyi yargılayacak çok yön var sen merak etme ayrıca hiç acıtasyona falanda girme turabide normalde o parayı kazanır zaten mesleği belli çünkü
Saçmalamaya mı başladım ?
Siz saçmalıyosun stripçi bellemişsin başka bildiğiniz bişi yok !
Papağan gibi aynı şeyi söyleyip duruyosunuz

MERVE eledi sonuçta ya kime suç atıcak ALLAH aşkına?
Murat ve Hilmicem hatırlatırım sana ?
Söz verdiler tuttular helal olsun dedik !
Merveden dost olunmazmış Acununda dediği gibi ''Survıvor insanların gerçek kimliğini karakterini ortaya çıkarıyor ! Burda neyse gerçektedede odur

Herşey para değil ! Evet hepsi kazanmaya gidiyor ama para için dostumu satmam açık ve net budur ! Param olmasın dost kazanıyım herşey para değil
Bence dost kazanmak para kazanmaktan daha iyidir 😉

Dost kazanmak o kadar kolay değildir ki 2-3 ayda dost kazanasın. Dost kazanmak uzun süre ister. 😉

Merve kimseyi elemedi. Merve kötü performans sergilediği için halk karar versin diye Serenayın ismini söyledi. Eğer elemek isteseydi direkt onun ismini yazardı konseyde.

Demekki bir ara bekliyomuş elemek için 😉
Hilmicem-Murat dostluğu hayla devam ediyor çok da iyi dost oldular kardeş oldular !
Survıvorda dost olunacağını herkes ondan öğrendi !

Tutturmuşsun bir direk dans striptiz diye ama bunların hiç biri Suvivor ile alakalı değil.Survivor'da izlediğin kadarıyla yargılayın ayrıca o onun özeldeki yaptığı bir aktivite ve bu kimsenin yargılamaya hakkının olmadığı bir şey.Sırf bu yönü
yle vurmaya çalışanlar saçmalıyor.

yoo ben sadece striptizci falanda demiyorum adamların arkasından konuşması falan hepsini söylüyorum önce turabinin nasıl bir insan olduğunu bil ondan sonra konuş

senin söylemenle alakası yok kanıt göster tamam diyim ben serenayın öyle birşey dediğini duymadım ayrıca dediyse bile serenaya falan inanmam gökhan öyle birşey yapmaz

aga giremez o korkmuştur
Aynen aga Turabi büyük hezimet yaşayacak bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...