Neyi spoi içine alacakmışım
Akın'ın resimlerini birde dikkat ekın var yaz bizi etiketleme.
Neyi spoi içine alacakmışım
hahaha çok mu komiksin sen o m ler turabi için yazarken olur şöyle MADAM GİBİ MADAM TURABİ ÇAMKIRANAdamların başında M unuttun kanka
Başka devletlerde elenen bir yarışmacı geri gelebiliyorBir sus be.
Adamın kalbi temiz umarım öyle olmaz.
Her zaman paylaşmıyorum zaten.Şikayet et istersen
sen sus beBir sus be.
Adamın kalbi temiz umarım öyle olmaz.
Başka devletlerde elenen bir yarışmacı geri gelebiliyor
AKIN gelirse bide çok gülerim
Benim lafımı bana satacak kadar düştünhahaha çok mu komiksin sen o m ler turabi için yazarken olur şöyle MADAM GİBİ MADAM TURABİ ÇAMKIRAN
Cidden gelirse çok gülerimKaç kere gönderdik zaten artık bu kadar yüzsüz olmasın.
sen sus be
Benim lafımı bana satacak kadar düştün
Cidden gelirse çok gülerim
Sonuç olarak kendisi bir Survivor yarışmacısı istediğim gibi Akın'ın resimlerini paylaşırım sen hiçbir şey yapamazsın hadi işine.O zaman survivor'daydı şimdi bağı falan kalmadı.Paylaşma lütfen yada spoi butonu içinde paylaş boşuna konmadı o.
Sonuç olarak kendisi bir Survivor yarışmacısı istediğim gibi Akın'ın resimlerini paylaşırım sen hiçbir şey yapamazsın hadi işine.
Gelir mi gelir ama
Editörlere ne zaman emir verir oldun sen bakayım@Eray Güler Akın yalama oldu zaten.Git gel git hgel Medcezir'e döndü.
Git AKın'ın resimleri diye konu aç orada paylaş.
Gelir mi gelir ama
Ünlülerdeki performansı sergileyecekse gelsin ama
Editörlere ne zaman emir verir oldun sen bakayım
Benim lafımı bana satacak kadar düştün
Cidden gelirse çok gülerim
yoo sana nasıl olacağını gösterdim sadeceBoş konuşuyorsun yine ben niye susayım bully'i sustumak için varım.
Tekrar göndeririz.
Akın baya rahatsız etmiş seni anlaşılan zamanında.Yok zaten 3 kişi kalmışız en iyilerden oradaki performansı bizi düşürür o derece.
Rahatsız oluyorum dile getiriyorum.
@sokak sanati ünlülerde adam 4 de 4 yapardı bize geldi 4 de 0 4 de 1Ne kadarda sevinmiştim ilk geldiğinde
Dolu konuş birazyoo sana nasıl olacağını gösterdim sadeceasıl sen boş konuşuyorsun sus artık
Akın baya rahatsız etmiş seni anlaşılan zamanında.
Evet ilk gönderdiğinde çok kızmıştım onaİşte bizde olsa yine kötü performans sergilerdi Turabi görmüş geleceği göndermiş adam prof yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?