artık sempaticanı oldu sahranın.Sen niye oynuyon kavga ettiklerinde sahraya demediğini bırakmadın @yakup09
artık sempaticanı oldu sahranın.Sen niye oynuyon kavga ettiklerinde sahraya demediğini bırakmadın @yakup09
Sen niye oynuyon kavga ettiklerinde sahraya demediğini bırakmadın @yakup09
artık sempaticanı oldu sahranın.
Ben senin abarttığında kadar tahmin etmemiştim ama finalde kullanır zannettimHayır bende öyle dedim inanmıyor atmaz dedim ama sen ısrarla atr dedin.
Ne kadar doğru bilememtahminim değil duyumum
Ben senin abarttığında kadar tahmin etmemiştim ama finalde kullanır zannettim
,Olmamış melunluk akıyor.@ABAY_06 avatar olmuuş mu yoksa yine değiştirsem mi
Yok adamlık akıyor.İşte fark-ı ben.
,Olmamış melunluk akıyor.
YİĞİT elenir gönüllüler kaybederse benceOlsun birazda olsa sevindik Sahra tehlikede olmasın.
Merve onu yeniyo devamlıgüzellikte zaten bişey bulunacak kimse kalmadı ama cesareti ve performansı gayet bulunup sevilesi
Bilmişlik taslama anladıkİşte fark-ı ben.
,Olmamış melunluk akıyor.
ittifaklığı feshe götürür bu söz 😡Sende biraz Turbo'ya destek ver nasıl kaynaşırız.
son zamanlarda mervenin direnci kalmadı. yeniliyorMerve onu yeniyo devamlı
Dedikodu ?Arkadaşlar Acun akıllı adam hiç izin verir mi duyulsun böyle bir şey? Bunlar sadece dedikodu. Geçen gece herkes Merve gidecek dedi ama Tolga gitti. Kaynak ne olursa olsun Acun konuşanı yakar. Mervenin gideceğini sanmıyorum. Adadaki en cesur kişi belki de. Turabiyle bir yarışsın da yensin havasını alsın onun.
Ağlayan ama gözünden bir türlü yaş gelmeyen Sahra da çenesini eye eye gitse iyi olur.
Bilmişlik taslama anladık
Birgünde güzel bir haber ver be kardeşim hep içimizi karartıyosunKesin değilTahminim değilSadece bir duyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?