ilk defa haftanın yıldızı oldu abartma istersenTurabi haftanın yıldızı olmuş acunn.comda ve %77 Lik Oranla birincilik istenen kişi
Survivor tarihine geçmis en yüksek oyu almıs haftanın yıldızı kısmında
Süper süper.Turabi haftanın yıldızı olmuş acunn.comda ve %77 Lik Oranla birincilik istenen kişi
Survivor tarihine geçmis en yüksek oyu almıs haftanın yıldızı kısmında
Geldik galiba.bu hafta gökhan tolga yüzünden düşmüş ama umarım yükselir tekrar
bu arada @sokak sanati @Eray Güler ben her hafta diyorum smsler yalan diye şimdi geldiniz mi dediklerime ama bence tolga gerçekten de gitti
Eline sağlık.@sokak sanati
Emeğe saygım sonsuz.Süper süper.
Geldik galiba.
Bir dikkat eden sensin o kadar emek harcadım.Çok saol düşündüğün için.
ben acunun ne olduğunu çok iyi biliyorum inanın bana artıkSüper süper.
Geldik galiba.
Bir dikkat eden sensin o kadar emek harcadım.Çok saol düşündüğün için.
@sokak sanati ellerine sağlık
@sokak sanati çok güzel olmuş
@sokak sanati eline sağlık dememişim o kadar emeğine eline sağlık.
ben acunun ne olduğunu çok iyi biliyorum inanın bana artık
ben size söylüyorum acuna inanmayın açık ve net ama bence bu sms doğru merve tolgayı elediİş işten geçmek üzereydi ama neyse teşekküler.
Doldur bizi doldur ama başkada açıklaması yok.
bencede gökhanı 1.yapacak banada öyle geliyorherşey reyting üzerine kurulu acun da bunu çok iyi yönetiyor acunun kafasında ki birinci gökhan keser turabiyi finale kadar getirerek reytinglerini arttırma derdinde turabiyi seversin sevmezsen ama baya bir izleyici kitlesi var acun da bunu maalesef çok iyi kullanıyor
yok abi bence turabiyi 1.yapacakherşey reyting üzerine kurulu acun da bunu çok iyi yönetiyor acunun kafasında ki birinci gökhan keser turabiyi finale kadar getirerek reytinglerini arttırma derdinde turabiyi seversin sevmezsen ama baya bir izleyici kitlesi var acun da bunu maalesef çok iyi kullanıyor
ben hiç zannetmiyorum ama olabilir de tabiyok abi bence turabiyi 1.yapacak
bende istemiyorum turabiyi 1.yapmasını gökhan daha çok hakediyor ama acun turabiyi tutuyor benceben hiç zannetmiyorum ama olabilir de tabi
acun turabiyi reyting deposu olarak görüyor yoksa tuttuğu filan yokbende istemiyorum turabiyi 1.yapmasını gökhan daha çok hakediyor ama acun turabiyi tutuyor bence
bilmiyorum ama bence tutuyor gibi geliyor fazla belli etmese de bir turabi hayranlığı var yaniacun turabiyi reyting deposu olarak görüyor yoksa tuttuğu filan yok
Turabi 1. olmalıherşey reyting üzerine kurulu acun da bunu çok iyi yönetiyor acunun kafasında ki birinci gökhan keser turabiyi finale kadar getirerek reytinglerini arttırma derdinde turabiyi seversin sevmezsen ama baya bir izleyici kitlesi var acun da bunu maalesef çok iyi kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?