ben zaten vardım hatırlamıyor musun beniHergün yeni birisi çıkıyor sen nerden geldin, @Bully mi yolladı seni ?
ben zaten vardım hatırlamıyor musun beniHergün yeni birisi çıkıyor sen nerden geldin, @Bully mi yolladı seni ?
Adam Vadici ama Vadici kardeşine ihanet etti .ssForumda sen yokken o vardı.Sık girmiyordu sadece son zamanlarda sık girmeye başladı ve fikirlerimiz de aynı çıktı.
Sende sanki ilk defa survivor sayfasına girmiş yeni biri konuşuyon bugünHergün yeni birisi çıkıyor sen nerden geldin, @Bully mi yolladı seni ?
takas da Turabi'yi sevmiyor ona bakarsak.Adam Vadici ama Vadici kardeşine ihanet etti .ss
işte tolga yüzünden diyorum ya melunGökhan Tolga oldu resmen bu hafta
ne demeye çalışıyorsun senForumda sen yokken o vardı.
hayır , galiba az yorum yaptığın için hatırlamıyorumben zaten vardım hatırlamıyor musun beni
Bir şey mi içtin sen bir garip geldin gözüme.ne demeye çalışıyorsun sen
hayır , galiba az yorum yağtığın için hatırlamıyorum
ben 2 gün giremedim ya , şimdi girince alışamadım nedenseSende sanki ilk defa survivor sayfasına girmiş yeni biri konuşuyon bugün
Neyse Mervenin sonunu Turabi getirecektakas da Turabi'yi sevmiyor ona bakarsak.
birşey içmedim ama olabilir garibim bugün nedenseBir şey mi içtin sen bir garip geldin gözüme.
Alla alla topu topu şurda 2 gün girmemişsin ama 6 ay girmemişsin gibi konuşuyon herşeyden bir habersinben 2 gün giremedim ya , şimdi girince alışamadım nedense
Ne alaka?Neyse Mervenin sonunu Turabi getirecek
akın gitti ya ben böyle amacıma ulaştım , doydum yani , buraya da sizin için geliyorum hakkımda dedikodu yapıyor musunuz diyeAlla alla topu topu şurda 2 gün girmemişsin ama 6 ay girmemişsin gibi konuşuyon herşeyden bir habersin
Acun'umun işlerine akıl sır ermez.Bireysellikte Turabi smste onu eler
İşimiz gücümüz yok seni çekiştiricez.akın gitti ya ben böyle amacıma ulaştım , doydum yani , buraya da sizin için geliyorum hakkımda dedikodu yapıyor musunuz diye
@Bully
Baj bu kesin yani smste ilk iki de Gökhan ve Turabi var ama İnşallah Turabi 1.dirAcun'umun işlerine akıl sır ermez.
Bende farkındayım daha gelmiyonakın gitti ya ben böyle amacıma ulaştım , doydum yani , buraya da sizin için geliyorum hakkımda dedikodu yapıyor musunuz diye
@Bully
Gökhan her türlü 1.dir de Turabi kaçıncıdır bilemem.Baj bu kesin yani smste ilk iki de Gökhan ve Turabi var ama İnşallah Turabi 1.dir
Fikrini söyle şimdi sms sıralamsı yapGökhan her türlü 1.dir de Turabi kaçıncıdır bilemem.
Biz buna gerçek değil bahane diyoruzgerçekler bunlar melun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?