Maskeli Fedai
Favori Üye
Orası da var tabiNaı önemli değil ailelerini göremedi en kritik oyundu bütün haftanın 😱
Bahanelerhep tolga yüzünden yoksa yenemezdi turabi
Orası da var tabiNaı önemli değil ailelerini göremedi en kritik oyundu bütün haftanın 😱
Bahanelerhep tolga yüzünden yoksa yenemezdi turabi
Ben Akıncı değildimki bull'le karıştırdın beni galibaakını çabuk unuttun
biliyorum ama polatın daha iyi resimleri var , onları koy demek istedimPolat yakışıyor bana ayrıca Vadiciyim
yok artık 😱Ben Akıncı değildimki bull'le karıştırdın beni galiba
Çok zor melun çok zor.Gönüllüler her türlü gömer
ama doğru onun yüzünden çok oynadı ve yenildi yine önde bitirdi ama atışlarda yine şans önünü kesti adamın ah benim bu gökhanım çok şanssız yaOrası da var tabi
Bahaneler
Niye şaşırdın bu kadar ben Gökhanı destekliyodumbiliyorum ama polatın daha iyi resimleri var , onları koy demek istedim
yok artık 😱
meydan sana kaldı bakıyorumdaÇok zor melun çok zor.
Tabi tabi sopa oyunuda şanstı zatenama doğru onun yüzünden çok oynadı ve yenildi yine önde bitirdi ama atışlarda yine şans önünü kesti adamın ah benim bu gökhanım çok şanssız ya
Belli olmazÇok zor melun çok zor.
akına laf söylettirmiyordun ya o yüzden şaşırdımNiye şaşırdın bu kadar ben Gökhanı destekliyodum
Laf söylettirmek değilde bullye destek oluyodumakına laf söylettirmiyordun ya o yüzden şaşırdım
Meydan bende ve @Harunnn60 da
inanayım mı ?Laf söylettirmek değilde bullye destek oluyodum
o oyun için birşey diyen mi var melun tamam o oyunda hakederek yendi kabul ediyoruz biz senin gibi inkar etmeyizTabi tabi sopa oyunuda şanstı zaten
Belli olmaz
Orası sana kalmış artık inanıp inanmamak 😱inanayım mı ?
Gökhan Tolga oldu resmen bu haftao oyun için birşey diyen mi var melun tamam o oyunda hakederek yendi kabul ediyoruz biz senin gibi inkar etmeyiz
Hergün yeni birisi çıkıyor sen nerden geldino oyun için birşey diyen mi var melun tamam o oyunda hakederek yendi kabul ediyoruz biz senin gibi inkar etmeyiz
Forumda sen yokken o vardı.Hergün yeni birisi çıkıyor sen nerden geldin, @Bully mi yolladı seni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?