Maskeli Fedai
Favori Üye
Orası da var tabiNaı önemli değil ailelerini göremedi en kritik oyundu bütün haftanın 😱
Bahanelerhep tolga yüzünden yoksa yenemezdi turabi![]()
Orası da var tabiNaı önemli değil ailelerini göremedi en kritik oyundu bütün haftanın 😱
Bahanelerhep tolga yüzünden yoksa yenemezdi turabi![]()
Ben Akıncı değildimki bull'le karıştırdın beni galibaakını çabuk unuttun![]()
biliyorum ama polatın daha iyi resimleri var , onları koy demek istedimPolat yakışıyor bana ayrıca Vadiciyim![]()
yok artık 😱Ben Akıncı değildimki bull'le karıştırdın beni galiba![]()
Çok zor melun çok zor.Gönüllüler her türlü gömer![]()
ama doğru onun yüzünden çok oynadı ve yenildi yine önde bitirdi ama atışlarda yine şans önünü kesti adamın ah benim bu gökhanım çok şanssız yaOrası da var tabi
Bahaneler![]()
Niye şaşırdın bu kadar ben Gökhanı destekliyodumbiliyorum ama polatın daha iyi resimleri var , onları koy demek istedim
yok artık 😱
meydan sana kaldı bakıyorumdaÇok zor melun çok zor.![]()
Tabi tabi sopa oyunuda şanstı zatenama doğru onun yüzünden çok oynadı ve yenildi yine önde bitirdi ama atışlarda yine şans önünü kesti adamın ah benim bu gökhanım çok şanssız ya![]()
Belli olmazÇok zor melun çok zor.![]()
akına laf söylettirmiyordun ya o yüzden şaşırdımNiye şaşırdın bu kadar ben Gökhanı destekliyodum![]()
Laf söylettirmek değilde bullye destek oluyodumakına laf söylettirmiyordun ya o yüzden şaşırdım![]()
Meydan bende ve @Harunnn60 da
inanayım mı ?Laf söylettirmek değilde bullye destek oluyodum![]()
o oyun için birşey diyen mi var melun tamam o oyunda hakederek yendi kabul ediyoruz biz senin gibi inkar etmeyizTabi tabi sopa oyunuda şanstı zaten
Belli olmaz![]()
Orası sana kalmış artık inanıp inanmamak 😱inanayım mı ?![]()
Gökhan Tolga oldu resmen bu haftao oyun için birşey diyen mi var melun tamam o oyunda hakederek yendi kabul ediyoruz biz senin gibi inkar etmeyiz![]()
Hergün yeni birisi çıkıyor sen nerden geldino oyun için birşey diyen mi var melun tamam o oyunda hakederek yendi kabul ediyoruz biz senin gibi inkar etmeyiz![]()
Forumda sen yokken o vardı.Hergün yeni birisi çıkıyor sen nerden geldin, @Bully mi yolladı seni ?