Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte her şey kazanmak değil onu demek istiyoruz.

Takıldığımız nokta Serenay'ı geçen Tolga'nın Merve'ye geçilmesi yoksa Merve'nin yarışlarına bir şey diyen yok.

Herkes niye şaşırdı bu kadar onu anlamadım adam oyun oynamıyo durup ne yapcak orda seyirci atmmaış sm basit bu kadar bu kız o kadar kazandı gitseydi yazık olurdu cidden

O zaman Ahmet neden hep Tolga'dan düşüktü bu kadar iyiye veren bir halkımız vardıda.

Merve yarışlarda çok çok iyi seyirci ona göre oy kullanmış olamaz mı?

Geçen hafta tolga mi seranay mi elenmeyi hakketti biraz adaletli ol))) bu iş reyting işi bir bölüm 2milyon dolar acun şansa bırakır mi yatan bir adamı tutar mi üstüne haftalık tolgaya para bayılıyor)))

Takıldığımız nokta Serenay'ı geçen Tolga'nın Merve'ye geçilmesi yoksa Merve'nin yarışlarına bir şey diyen yok.
Tolga kaç oyundur köşe kırlenti gibi oturup sinir bozuyor. Bunu gören millet oy yollamamış olabilir.

Ayrıca Serenayı geçmek o kadar zor mu ki?

Herkes niye şaşırdı bu kadar onu anlamadım adam oyun oynamıyo durup ne yapcak orda seyirci atmmaış sm basit bu kadar bu kız o kadar kazandı gitseydi yazık olurdu cidden
Niye şasırmayalım abi adam haftanın 1.si Serenay'ı eledi şimdi sonlarda gezen Merve'ye elendi sence şaşılmayacak bir durum mu bu ?

O kadar heyecanlandim kardeşi yazinca sonradan saka yaptim tam gaz devam yazmis Allah`ım ya😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...