Merve gidecek gibi Ahmet Merve'yi söyler Tolga Merve'yi eler.
Ahmet'in Gökhan'ı tehlikeye atacağını hiç sanmıyorum.Acun'um bir el atar olaya inşallah.
Hadi ya.
Merve gidecek gibi Ahmet Merve'yi söyler Tolga Merve'yi eler.
Ahmet'in Gökhan'ı tehlikeye atacağını hiç sanmıyorum.Acun'um bir el atar olaya inşallah.
Tolga kalırsa gönüllüler ezer geçer.Plancı takım zaten hiç gerçekçilik yok söyleyecek gibi.Tolga gittttmmmmmeeee.
Sen Merve'nin gitmesini istemiyor musun ki?Hadi ya.
Tolga kalırsa gönüllüler ezer geçer.Acun müsaade etmez buna.
Acun Ahmet'le konuşup Gökhan'ı yazdırsın işte.Asıl Merve'ye kaybetmesine müsade etmez.Ayrıca Mervr Sero'dan daha düşük oylamaya sahip olmuş olcak bu durumda.😱
Sen Merve'nin gitmesini istemiyor musun ki?
Bence de Tolga gitsin al işte şimdi de oynamıyor oyunda gerçekten Survivor'ın en gereksiz yarışmacısı.Fark etmez de Tolga gitse iyiydi.
elemli kederli my fragmanı çıkınca haber et banaMerve gidecek gibi Ahmet Merve'yi söyler Tolga Merve'yi eler.
Bakarız.elemli kederli my fragmanı çıkınca haber et bana
Acun Ahmet'le konuşup Gökhan'ı yazdırsın işte.
Survivor'a gitmediğin için bilemezsin tabii aileyle konuşmak hayati öneme sahip onlar için.Offf offf.Tolga gitmesin...
Ödül çokta iyi değilmiş.
pardon canlıymış.😱
Yok canlı olduğunu bilmiyordum.😱Süpermiş ödül.Survivor'a gitmediğin için bilemezsin tabii aileyle konuşmak hayati öneme sahip onlar için.
Bilmiyom valla herkes ünlüler alacak diyor.Yok canlı olduğunu bilmiyordum.😱Süpermiş ödül.
Turabi ana kuzusu konuşmasını yapmadı galiba kazanacağız o konuşma kaybedince yapılmaz gibi.@Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?