Merve gidecek gibi Ahmet Merve'yi söyler Tolga Merve'yi eler.
Ahmet'in Gökhan'ı tehlikeye atacağını hiç sanmıyorum.Acun'um bir el atar olaya inşallah.
![]()
Hadi ya.
Merve gidecek gibi Ahmet Merve'yi söyler Tolga Merve'yi eler.
Ahmet'in Gökhan'ı tehlikeye atacağını hiç sanmıyorum.Acun'um bir el atar olaya inşallah.
![]()
Tolga kalırsa gönüllüler ezer geçer.Plancı takım zaten hiç gerçekçilik yok söyleyecek gibi.Tolga gittttmmmmmeeee.
![]()
Sen Merve'nin gitmesini istemiyor musun ki?Hadi ya.![]()
Tolga kalırsa gönüllüler ezer geçer.Acun müsaade etmez buna.
![]()
Acun Ahmet'le konuşup Gökhan'ı yazdırsın işte.Asıl Merve'ye kaybetmesine müsade etmez.Ayrıca Mervr Sero'dan daha düşük oylamaya sahip olmuş olcak bu durumda.😱
Sen Merve'nin gitmesini istemiyor musun ki?![]()
Bence de Tolga gitsin al işte şimdi de oynamıyor oyunda gerçekten Survivor'ın en gereksiz yarışmacısı.Fark etmez de Tolga gitse iyiydi.![]()
elemli kederli my fragmanı çıkınca haber et banaMerve gidecek gibi Ahmet Merve'yi söyler Tolga Merve'yi eler.
![]()
Bakarız.elemli kederli my fragmanı çıkınca haber et bana![]()
Acun Ahmet'le konuşup Gökhan'ı yazdırsın işte.![]()
Survivor'a gitmediğin için bilemezsin tabii aileyle konuşmak hayati öneme sahip onlar için.Offf offf.Tolga gitmesin...
Ödül çokta iyi değilmiş.
pardon canlıymış.😱
Yok canlı olduğunu bilmiyordum.😱Süpermiş ödül.Survivor'a gitmediğin için bilemezsin tabii aileyle konuşmak hayati öneme sahip onlar için.![]()
Bilmiyom valla herkes ünlüler alacak diyor.Yok canlı olduğunu bilmiyordum.😱Süpermiş ödül.
Turabi ana kuzusu konuşmasını yapmadı galiba kazanacağız o konuşma kaybedince yapılmaz gibi.@Bully