Yazık olcak Ahmet'eFragmanda ahmet sakatlanıyor eğer ayağı kırıldıysa diskalifiye olacak
Yazık olcak Ahmet'eFragmanda ahmet sakatlanıyor eğer ayağı kırıldıysa diskalifiye olacak
Sakat değil sakat numarası yapıyoYazık olcak Ahmet'eTolga niye gitmiyo her oyunda sakat ?
UnutturmamHaftaya ünlüler iyi gidince unuturlar şimdi bu melunlar.Unutturma bu hafta olan %95 başarıyı.
valla dün müthişti tebrik ederiz kendisini herkesi gömdü melun
Oğlun nasıl dı sevindi mi Turabi yenincevalla dün müthişti tebrik ederiz kendisini herkesi gömdü melun
valla inanır mısın gece saat 23 ,30 anca sızdı oyunlar bitti pili de bitti evde büyük kavga var oğlum yapma gel doğru yolu bul şu melunu bırak diyorum ama laf anlatamıyorum atsan atılmaz satsan satılmaz biz de onu böyle kabul ediyoruz ne yapalımOğlun nasıl dı sevindi mi Turabi yenince
Vay oğlunda benim gibi fanatik Turabicidir vay be helal olsun oğluna.Bizim evdede herkes Gökhancı ben tek Turabiciyim hem oyunları izledim hemde evdekilerle tartışıyordumvalla inanır mısın gece saat 23 ,30 anca sızdı oyunlar bitti pili de bitti evde büyük kavga var oğlum yapma gel doğru yolu bul şu melunu bırak diyorum ama laf anlatamıyorum atsan atılmaz satsan satılmaz biz de onu böyle kabul ediyoruz ne yapalım
ne yapalım maskeli insanları günahları sevaplarıyla kabul edersin seni de öyke kabul ediyoruz er geç sen de anlarsın doğru yolu bulursun diye ümit ediyoruzVay oğlunda benim gibi fanatik Turabicidir vay be helal olsun oğluna.Bizim evdede herkes Gökhancı ben tek Turabiciyim hem oyunları izledim hemde evdekilerle tartışıyordum
Ben doğru yolu bulmuşum abi.Turabi o adada ki en komik en açık sözlü ve en başarılısı ve en sempatikne yapalım maskeli insanları günahları sevaplarıyla kabul edersin seni de öyke kabul ediyoruz er geç sen de anlarsın doğru yolu bulursun diye ümit ediyoruz
son gülen iyi güler unutma bunu henüz bişey bitmiş deil haftalar sonra ilk defa 3 oyun üst üstte oyun aldılar bunun keyfini çıkarmaya çalışın bu hafta turbacilerin haftası her türlü konuşmak ta haklısınız zira turabi bu hafta olağanüstüydüBen doğru yolu bulmuşum abi.Turabi o adada ki en komik en açık sözlü ve en başarılısı ve en sempatik
Özellikle dün son oyunda Ahmet kuzu gibi bakıyordu Turabiye Turabide vurdukça vuruyordu abison gülen iyi güler unutma bunu henüz bişey bitmiş deil haftalar sonra ilk defa 3 oyun üst üstte oyun aldılar bunun keyfini çıkarmaya çalışın bu hafta turbacilerin haftası her türlü konuşmak ta haklısınız zira turabi bu hafta olağanüstüydü
ama çok artist biri ilk tansiyonu düştü gözüm karadı dedi ya tamam eyvallah kabulum ama diğerleri biraz abartı ve ekranlara oynamak gibi geldi bana bak ben bu haldeyken bile oyunda kalıyorum imajı veriyor o gözü kararan adam oyunlar da hiçbirşey olmamış gibi canavar gibi oynadıÖzellikle dün son oyunda Ahmet kuzu gibi bakıyordu Turabiye Turabide vurdukça vuruyordu abibu hafta Turabi dediğin gibi olağanüstüydü
Orda Tolgaya gönderme yaptı abi Turabi orda bayılmış durumda Tolga numara yapıyor diyor herkesi kendisi gibi sanıyorama çok artist biri ilk tansiyonu düştü gözüm karadı dedi ya tamam eyvallah kabulum ama diğerleri biraz abartı ve ekranlara oynamak gibi geldi bana bak ben bu haldeyken bile oyunda kalıyorum imajı veriyor o gözü kararan adam oyunlar da hiçbirşey olmamış gibi canavar gibi oynadı
ya tolga zaten ipin ucunu kaçırmış acun niye onu survıvora aldı bilmiyorum adam oynamamak için bütün türkiyenin önünde kendini küçük düşürüyorOrda Tolgaya gönderme yaptı abi Turabi orda bayılmış durumda Tolga numara yapıyor diyor herkesi kendisi gibi sanıyor
Ben olsam abi bana o kadar laf söylüyorlar ben çıkıp oynarın ama onların ağzına malzeme vermem.Tolga kendisini rezil ediyor abi.Bazen acıyordum daya tolga zaten ipin ucunu kaçırmış acun niye onu survıvora aldı bilmiyorum adam oynamamak için bütün türkiyenin önünde kendini küçük düşürüyor
acun bu kadar çok tolgaya tahammül etmez ben oylamalara inanmıyorum herşey acunun elinde ,inşaallah ayağı kırılmamıştırBen olsam abi bana o kadar laf söylüyorlar ben çıkıp oynarın ama onların ağzına malzeme vermem.Tolga kendisini rezil ediyor abi.Bazen acıyordum da
Sence bugün kim gider.Ahmetin ayak kırıldı sanırım
Bence Gökhan hariç hepsini eler gibi Tolga.İnşallah ayağı kırılmamıştır.Turabiyle olan maçları güzel oluyoracun bu kadar çok tolgaya tahammül etmez ben oylamalara inanmıyorum herşey acunun elinde ,inşaallah ayağı kırılmamıştır
Oraya oyunculuk yapmaya gitmiş.İlk başlarda acıyorduk ama adam büyük oyuncu çıktıtolga bundan sonra ki oyunculuk kariyeri içinde büyük bir hata yapıyor aynı yaprak dökümünde oynadığı karakter deki karaktersizliği yansıtıyor yazık kafası zerre kadar çalışmıyor
tolga bundan sonra ki oyunculuk kariyeri içinde büyük bir hata yapıyor aynı yaprak dökümünde oynadığı karakter deki karaktersizliği yansıtıyor yazık kafası zerre kadar çalışmıyor
Fragman cidden etkileyici.Merve nasıl bağırıyor öyle.Kaybettiler galiba.
Ahmet acı çekiyor ama acı çektiğini hissedemedim ben.O nedenle onu pek takmıyorum.
Yiğit Kıldı galiba diyor.Kırılmış olabilir cidden.Elvada Ahmet.
Fragmanda en üzücü Merve'ydi cidden @Bully
@Bully tekrar izleyince Turabi daha fazla dokundu.Merve değil Turabi vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?