Bkz: Gelecek sezon muhtemel Bully postuAkşama görüşürüz.
Anlamadım Vadi konusunda mıydı o gönderme?Bkz: Gelecek sezon muhtemel Bully postu[HASHTAG]#9532[/HASHTAG]
Sıkıcı ve anlamsız. Eskisi gibi merakla beklemiyorum artık ama alışkanlıktan izliyorum işte. Gökhan ve Yiğit'e desteğe, Turabi'ye antiliğe devam sonuna kadar.
Son 4'ü sızdırmak çok zor olmasa gerek otelde sırf onlar kalmıyor herhalde dimi.
Evet.Anlamadım Vadi konusunda mıydı o gönderme?
Uykumu tam alamadım ondandır.Evet.Gerçekten anlamadın mı? Eskiden ne güzel göndermeleşirdik.
Elbet bulursun bir şeyler.Uykumu tam alamadım ondandır.Malzeme de pek kalmadı elimde zaten.
oha ne çabuk bitti ya son 4 kimler onuda söyle bariDominikte Şu An Cekimler Sona Erdi, Son Dört Belli Oldu !!! Gizlilik Sözleşmesi Gereği Yarışmacılar Pür Dikkat Dominik Hotelinde Kalıyorlar, Kıbrıs Akşamını Bekliyor ! @sokak sanati , @Maskeli Fedai , @Bully , @eskici , @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 37065 lar,
Bende bilmiyorumoha ne çabuk bitti ya son 4 kimler onuda söyle bari
Dokunulmazlıkta GÖNÜLLÜLERİNpeki dokunulmazlık kimin?
nasıl bir hızlılıktır bu bir sürü oyun var ne çabuk bittiBende bilmiyorumonları hızlı çekimler başladı ya
Dokunulmazlıkta GÖNÜLLÜLERİN
Bu kesin değil ödül kesinde bunu tahmin ediyorumBundanda eminim
tolganın 14.hafta resmi olmaması herşeyi açıklıyo gibiBende bilmiyorumonları hızlı çekimler başladı ya
Dokunulmazlıkta GÖNÜLLÜLERİN
Bu kesin değil ödül kesinde bunu tahmin ediyorumBundanda eminim
aynen ama ben tolganın gittiğine inanmıyorumtolganın 14.hafta resmi olmaması herşeyi açıklıyo gibibiraz daha dikkat edin acun medya!
Aynen bende anlamadımnasıl bir hızlılıktır bu bir sürü oyun var ne çabuk bitti
bende inanmıyorum ama pek imkansız değil merve sembolü kazanmışsa gökhan demişse tolga elenebiliraynen ama ben tolganın gittiğine inanmıyorum
Aynen bende anlamadım
Tek gökhanla olacak iş bu zatenbende inanmıyorum ama pek imkansız değil merve sembolü kazanmışsa gökhan demişse tolga elenebilir
tolga mı gitmiş? Bir günde 2 tane mi oyun çekiyorlar anlamadımaynen ama ben tolganın gittiğine inanmıyorum
Aynen bende anlamadım
Tolga acunn sayfasında 13. ve 14. hafta resimlerinde fotoğrafı aynı değişmemiş tolga gitmiş olabilirtolga mı gitmiş? Bir günde 2 tane mi oyun çekiyorlar anlamadım
sahra mı süperdi 2 tane alabildi yalnızDün giremedim ama Survivor`ı izledim tabiki süper fark attik 🙂 Sahra superdi. Özellikle Turabi`nin Ahmet`le ugrasmasina gülmekten oldum 😀 Ödül superdi bugün ki daha da muhteşem İnşallah alır GÖNÜLLÜLER 🙂 sonra dokunulmazlık super olacak bakalim 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?