Oradaki herkesin durumu iyi zatenHelal olsun kardeşim benim
Oradaki herkesin durumu iyi zatenHelal olsun kardeşim benim
Turabi ilk 2 de melunşaka yaptım ama korktun ya söylehiç böyle bi sıralama olur mu gökhan 5.olsun turabi 1.
Valla bir an korktum ama çok haklısın Turabi kim Gökhan'a 4 sıra fark atmak kim.şaka yaptım ama korktun ya söylehiç böyle bi sıralama olur mu gökhan 5.olsun turabi 1.
Aynen Turabi hekediyor bu parayı.Oradaki herkesin durumu iyi zatenÜNLÜLER bölüm başı para alıyor onlar zaten kazanmasın GÖNÜLLÜLER içindende TURABİ'nin buna ihtiyacı varKazanıcak zaten eminim ben
Finalde görecenValla bir an korktum ama çok haklısın Turabi kim Gökhan'a 4 sıra fark atmak kim.
Finalde Gökhan ezip geçecek görünen köy kılavuz istemez.Aynen Turabi hekediyor bu parayı.
Finalde görecen
Görücez melun görücez Turbo 1.olacakFinalde Gökhan ezip geçecek görünen köy kılavuz istemez.
yok bozulmamBen sevmiyorum baya laf atarım kendisine bozulmazsın inşallah.
aynenValla bir an korktum ama çok haklısın Turabi kim Gökhan'a 4 sıra fark atmak kim.
Kendini avutuyon anca
Aynenyok bozulmamİlk başta bende sevmiyodumbende laf attım ama pişman oldumNe anladıysanYani sende pişman olucaksın
Olamaz.Görücez melun görücez Turbo 1.olacak
Hiç sanmıyorum benim nefretim büyük.yok bozulmamİlk başta bende sevmiyodumbende laf attım ama pişman oldumNe anladıysanYani sende pişman olucaksın
Olur olur bal gibi olurOlamaz.
Hiç sanmıyorum benim nefretim büyük.
hiç te bileKendini avutuyon anca
En büyük aşklar nefretle başlar cümlesiyle yola çıkalım bence bizOlamaz.
Hiç sanmıyorum benim nefretim büyük.
Sen öyle san.Gökhan avucunu yalayacak tıpkı geçen seneki Doğukan gibihiç te bilefinalde gökhanla ikisi kalırsa görürsün o zaman farkı en az %60 olur
Nasıl izin verdi baban?Olur olur bal gibi olurAkşam burda olacam melun
Turabi'den nefret ettiğim için pişman olacağımı hiç sanmıyorum.En büyük aşklar nefretle başlar cümlesiyle yola çıkalım bence bizEn büyük pişmanlıklar nefretle başlar
Akşamki performanstan sonra pişman olucaksın benceNasıl izin verdi baban?
Turabi'den nefret ettiğim için pişman olacağımı hiç sanmıyorum.
Babam Ankaraya gidiyorNasıl izin verdi baban?
Turabi'den nefret ettiğim için pişman olacağımı hiç sanmıyorum.
yanılıyosun turabi avucunu yalayacak tıpkı nihat doğan gibi 😉Sen öyle san.Gökhan avucunu yalayacak tıpkı geçen seneki Doğukan gibi
Önemli olan bu değil önemli olan anadolu insanının oylarıdıryanılıyosun turabi avucunu yalayacak tıpkı nihat doğan gibi 😉
bu arada az önce ASKULATOR'a girdim bi anket gördüm paylaşayım istedim
Bi sen eksiktin zaten.Akşamki performanstan sonra pişman olucaksın benceİlk kez bu akşam burda olucam
Bizim buralara geliyor yani.Babam Ankaraya gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?