Bana şu an çok yardıma ihtiyacın varmış gibi geldi de.Eskiden striptiz yapıyormuş ama şimdi değil aga
Yok
Yok yardıma ihtiyacım falanBana şu an çok yardıma ihtiyacın varmış gibi geldi de.
yav he heEskiden striptiz yapıyormuş ama şimdi değil aga
Yok
Ben sallamıyorum
İyi o zaman 4 koldan saldırıyoruz kolla kendini.Yok yardıma ihtiyacım falan
Şimdi yapmıyor amasprittizin eskisi yenisi mi olurmuş ya ben çevremde bunu yapan birini bilsem selam dahi vermem
Vayyyy melunlarIn kralI @Maskeli Fedai burdaymI§
Sizden korkmuyorumİyi o zaman 4 koldan saldırıyoruz kolla kendini.
Aynı şey değil bir insanı mesleğinden ötürü dışlamaman lazımgit 10 tane adam öldür sonra gel şimdi yapmıyor ama de ne güzel istanbul bee
Neyse gelmeyelim fazla üstüne sana da yazık.Gelinde görem sizi
hahaha agaAynı şey değil bir insanı mesleğinden ötürü dışlamaman lazım
Yok gelin gelinNeyse gelmeyelim fazla üstüne sana da yazık.
Şimdi bırakmış ama ve boksçuhahaha agaböyle meslek mi olur ya bu lafları söyleme bana lütfen insanlar alın teriyle adam gibi para kazanırken bu terbiyesizce icraat meslek mi oluyormuş yapma
ne bırakması geçen hafta survivorda da yaptı nerdeyse görmedin miYok gelin gelinAkın melunuda gitti zaten
Şimdi bırakmış ama ve boksçu
Adam boksçu abine bırakması geçen hafta survivorda da yaptı nerdeyse görmedin mi
geçen ödülü kazandıklarında gece kulübünde yaptığı dansı görmedin heraldeAdam boksçu abi
Yapar yapar ne olmuş adam eğleniyorgeçen ödülü kazandıklarında gece kulübünde yaptığı dansı görmedin heralde
Serenay kimi tutarsa bende onu tutuyorum 🙂sende mi brütüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?